Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Tre nya restauranger på Arlanda

 
Tre nya restauranger på ArlandaUnder hösten har tre nya restauranger öppnat på Stockholm Arlanda Airport. En italiensk restaurang, en bar med lokalproducerat utbud och ett café med fokus på ekologiska och genuina bakverk. Tre nya restauranger har öppnat på Arlanda. i terminal 5 har 60° Bar & Brewery och RC Café & Pâtisserie öppnat. Båda ligger efter säkerhetskontrollen. Före säkerhetskontrollen, i SkyCity, heter det senaste tillskottet Barino Italian Cuisine.

Nyetableringarna fortsätter på Arlanda. Nu när första delen av Marknadsplatsen är invigd så slår allt fler enheter upp portarna på flygplatsen. I Terminal 5 har 60° Bar & Brewery öppnat. Där kan resenärerna ta en kall öl och njuta av klassisk pubmat i väntan på flyget. I Terminal 5 är även RC Café & Pâtisserie ett välkommet tillskott där resenären kan köpa bakverk, smörgåsar och annat. Både RC Café och Pâtisserie och 60° Bar & Brewery ligger efter säkerhetskontrollen.

Före säkerhetskontrollen, i SkyCity, heter det senaste tillskottet Barino Italian Cuisine. Här bjuds resenärerna att ta del av den italienska matkulturen och kanske en god espresso.

- Det nya kommersiella utbudet på Stockholm Arlanda växer fram och ska vara helt klart vid årsskiftet 2024/25. I oktober har tre nya enheter med fokus på mat och dryck öppnat. De representerar den sortimentsmix och det breda produktutbud som flygplatsen eftersträvar. 60° Bar & Brewery erbjuder en mat- och dryckesmeny där kärnan är mat som kan ätas med en hand när man är på väg, det lokala företaget RC Café & Pâtisserie som sätter hantverket i fokus är ett mycket uppskattat bageri på flygplatsen sedan tidigare och så Barino som erbjuder ett lyxigt vardagsrum i SkyCity med en meny som passar hela dagen, säger Marie Ullmark, Affärsområdeschef för RFB & Pricing.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Swedavia