Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Sibylla lanserar Pockit - nya snabbmåltider

 
Sibylla lanserar Pockit - nya snabbmåltiderSibylla utvecklar sitt sortiment av food-on-the-go med Pockit. Nu introducerar Sibylla det nya konceptet Pockit- en måltidslösning för konsumenter på språng. Pockit görs på beställning, är enkel att tillreda och går snabbt att servera. 

Pockit  finns nu i tre smakkombinationer, alla i ett varmtstenugnsbakat flatbread med varm kyckling och olika val av topping och såser. Testlanseringar har genomförts på utvalda Sibylla-restauranger och OKQ8-stationer runt om i landet. Mottagandet från både kunder och konsumenter har varit mycket positivt;

— Vi är väldigt glada över mottagandet, en testlansering har avslutats i förtid då försäljningsmålet uppnåddes snabbare än förväntat. Kunderna tycker Pockit känns nytt, i tiden och är väldigt positiva till hur gott det smakar. Genom våra produktutvecklares djupa kunskap och passion för god mat har teamet lyckats skapa en varm och mättande måltid som inte kompromissar på smaken, säger Caroline Blomqvist, marknadschef på Atria Concept.

Initialt finns tre smakvarianter av Pockit med kyckling. Efersom konceptet är flexibelt går det även anpassa innehållet i dem efter kundens önskemål.

Vid servering fylls brödet med varm kyckling,  toppings och såser, värms i 15 sekunder för att förseglas till en stängd Pockit. Alla moment går på runt minuten. Med det förslutna brödet är måltiden lätt att äta på språng. För att försegla en Pockit har en unikt anpassad utrustning tagits fram.
Pockitjärnet värmer brödet under tillredning och fungerar både som monteringsyta och förseglar brödet till en Pockit. Med andra ord utnyttjas ytan effektivt och till storlek är den inte större än en klämgrill.


Produktinformation Pockit – tre smakkombinationer:
Alla måltider har en bas med ett vitt mjukt stenugnsbakat bröd, anpassat för Pockitjärnet. Förstekta bitar av kyckling på svensk bröstfilé, mild smaksatt för att passa som bas. Bröd, såser och toppings är även de tillverkade i Sverige.

Pockit Pebre Salsa – smakrik med en gnutta hetta.
Innehåller: Pockit flatbread, kyckling, pebre salsa (en salsamed bitar av bl.a. tomat, chili, vårlök, koriander), aioli och picklad rödlök.

Pockit Basilika Parmesan – krämig och krispig med smak av basilika och parmesan.
Innehåller: Pockit flatbread, kyckling, basilika ochparmesankräm, sallad, färsk tomat.

Pockit Smokey BBQ – för barbequeälskaren, smakintensiv och rökig.
Innehåller: Pockit flatbread, kyckling, smokey BBQ-sås, coleslaw, picklad rödlök.

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Atria