Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Scandic satsar på långtidsboende till studenter

 
Scandic satsar på långtidsboende till studenterFrukost ingår i Scandics studentboende.  Nu vänder sig Scandic till studenter som söker boende och har tagit fram ett speciellt erbjudande till dem. Hotellrum inklusive frukost i upp till 120 dagar kan bokas på utvalda Scandichotell i de största studentstäderna.

I år har Sveriges högskolor och universitet sett rekordmånga ansökningar till höstens kurser och program. Över hela landet spår studentföreningar en tuff kamp om studentbostäder.

Nu erbjuder Scandic studenter över hela landet möjligheten att inleda sin studieperiod med en bekväm hotellvistelse på utvalda Scandichotell i 30, 60, 90 eller 120 dagar. Hotellfrukost är inkluderat i priset liksom hotellets andra erbjudanden såsom gratis wi-fi och tillgång till gym.

- På grund av situationen med corona har vi fler lediga rum än vanligt vid denna tiden på året vilket ger oss en möjlighet att bidra till att lätta upp den ansträngda situationen och hjälpa studenter att fokusera på sina studier, säger Eva Lundström, Marknadschef på Scandic Hotels Sverige.

30 dagars vistelse, inklusive frukost, gratis wi-fi och veckovis städning kostar 10.500 kr för upp till två personer.

- Alla Scandichotell är Safe to visit, vilket innebär att vi skapar trygga hotellbesök för våra gäster. Detta görs genom vårt program Stay Safe at Scandic där vi tydligt uppmanar till fysisk distansering genom avståndsmarkeringar i hotellens allmänna ytor, tillgängliggör handsprit, uppmanar till god handhygien, utökade städrutiner, kontinuerlig desinficering av allmänna ytor och genom att minska antalet platser i lobbys och restauranger.


Med totalt 23 hotell i 18 studentstäder har nu Scandic en geografisk bredd från norr till söder att erbjuda högskole- och universitetsstudenter.Hotell med studentboende i Sverige:
Lund - Scandic Star
Uppsala - Scandic Nord
Stockholm - Scandic Park
Stockholm - Scandic Täby
Göteborg - Scandic Europa
Lindköping - Scandic Linköping Väst
Karlstad - Scandic Winn
Örebro -Scandic Örebro Väst
Umrå - Scandic Umeå Syd
Malmö – Scandic Malmö City
Skövde - Scandic Billingen
Trollhättan - Scandic Swania
Kalmar - Scandic Kalmar Väst
Halmstad - Scandic Hallandia
Borås - Scandic Plaza Borås
Växjö -  Scandic Växjö
Örnsköldsvik – Scandic Örnsköldsvik
Jönköping – Scandic Portalen
Sundsvall – Scandic Sundsvall City
Göteborg – Scandic Crown
Göteborg - Scandic Opalen
Stockholm - Scandic Upplandsgatan
Stockholm - Scandic Ariadne

 


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Scandic