Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

ESS Group startar Dinner Club med Ola Salo

 
ESS Group startar Dinner Club med  Ola SaloOla Salo tillsammans med Anders Nilsson, COO på ESS Group. I ett exklusivt samarbete med Ola Salo skapar ESS Group nu en dinner club, och de första kvällarna sålde slut på bara 5 minuter.

Våren för ESS Groups destinationer har varit fylld av utmaningar men juni, juli och augusti har haft många positiva signaler i och med det stora intresset för att semestra hemma. Beläggningen har på ESS Groups resorts Ystad Saltsjöbad, Steam Hotel, Falkenberg Strandbad och Marienlyst i Helsingör slagit alla tidigare rekord samtidigt som arbetet med avstånd, hygien och nya städrutiner varit rigoröst. Och för hösten tar man nu nästa steg med målet om att fortsätta skapa upplevelser och reseanledningar. 

 –Vi brinner för hotellupplevelser men intresset för musik är minst lika stort om vi ska vara ärliga. Att få skapa något nytt och intimt med en av Sveriges absolut största och charmigaste artister Ola Salo känns naturligtvis perfekt. Båda våra branscher går igenom stålbad och att då få göra en personlig dinner club med begränsat antal gäster och Ola på alla våra olika resorts är en härlig markör för att nu musik och hotellupplevelser lever, säger Anders Nilsson COO och partner på ESS Group.

Ola Salo kommer göra totalt över 29 dinner club kvällar på Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad, Steam Hotel och Ellery Beach House. Kvällarna är skapade efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer. 3-rättersmiddag, ordentligt med avstånd mellan gäster men i samma andetag väldigt personligt och nära i och med att Ola uppträder ackompanjerad av endast en musiker, Christoper Dominique på piano. Egna och andras låtar från Olas långa karriär blandas med personliga reflektioner och berättelser.


 –Jag är så glad över att vi fått till de här kvällarna tillsammans med gänget på ESS. Det ska bli enormt kul att få komma ut och uppträda igen, särskilt i en sån här intim inramning. Att uppträda för en mindre publik är alltid en utmaning eftersom det inte går att gömma sig bakom ljusshow och överdåd, men det är en utmaning jag verkligen gillar eftersom den sätter mig som artist på test. Och det du förlorar i storslagenhet tas igen i obegränsade möjligheter att vara spontan. Särskilt när du har en riktigt skicklig ackompanjatör med dig vilket jag har i min gode vän Christopher. Jag kommer göra mitt allra bästa för att dessa kvällar ska bli något alldeles extra. Ser fram emot att tillsammans med publiken få skapa magiska kvällar, säger Ola Salo.

Premiären gick i torsdags på Ystad Saltsjöbad och och ESS hoppas att de under de kommande veckorna ska kunna presentera fler stora artistsamarbeten på deras olika destinationer.
ESS Group verkar inom hotell-, restaurang och konceptutveckling.Av: Annika Rådlund Källa och foto: ESS Group