Öppnar ny restaurang på stadsteatern
2 Feb 2023
–Det här kommer bli ett både efterlängtat och värdefullt tillskott för teaterns verksamhet. Ombyggnaden av restaurangen har av byggtekniska skäl, men också på grund av pandemin, dragit ut på tiden. Men nu ser vi fram emot att återigen kunna erbjuda teaterns besökare möjlighet att äta god mat och umgås i teaterhuset både före och efter föreställningarna”, säger Charlie Fält på Helsingborg Arena och Scen som varit ansvarig för projektet.
Isabell Seger och Felix Paradis som driver Nabo Matbar kommer tillsammans med Eva Sköld och Kristoffer Sköld som driver Regio att ta över den snart femtioåriga restaurangtraditionen på Helsingborgs stadsteater.
–Vi känner oss oerhört inspirerade att utveckla den här verksamheten. Det finns mängder med möjligheter som vi verkligen längtar efter att förverkliga. Själva huset ligger ju på bästa läge i centrum, och vår ambition är att teaterns restaurang ska bli en härligt pulserande mötesplats både för teaterns besökare och andra som vill njuta av god mat i en trevlig miljö, säger Isabell Seger.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Helsingborgs stadsteater
2 Feb 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok