Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Pinchos öppnar ny restaurang i Södertälje

 
Pinchos öppnar ny restaurang i SödertäljeGunnar Björkholm och Christian Maggio äppnar Pinchos i Södertälje i juni 2023. Både Gunnar Björkholm och Christian Maggio är övertygade om att när de öppnar Pinchos i Södertälje så kommer det att bli ett bra tillskott för en mer levande och trivsam stadsmiljö och hoppas att Pinchos ska bli en härlig mötesplats för Södertäljeborna där man spontant kan ta en middag med kollegorna efter jobbet, fira födelsedagen med familjen eller möta upp sina vänner på en drink.

Pinchos Södertälje kommer att öppnas av franchisetagarna Gunnar Björkholm och Christian Maggio. Lokalen på Storgatan 1, ska genomgå omfattande renovering under våren och öppningen är planerad till Juni 2023. Kompanjonerna har båda lång erfarenhet av att driva framgångsrika restauranger. Christian driver sedan tidigare Pinchos i Norrtälje, Uppsala och Hammarby Sjöstad.

–Det är fantastiskt roligt att Christian Maggio och Gunnar Björkholm nu får möjligheten att öppna i Södertälje, en stad som länge efterfrågat en Pinchos restaurang. Vi är selektiva när vi tittar på nya lägen i Sverige och vi tror starkt på Södertälje. Det är ett läge som verkligen kan bli en mötesplats för Södertäljeborna.” Säger Jan Wallsin, VD Pincho Nation.

Pinchos är sedan tio år tillbaka framgångssaga. I Sverige finns idag 64 Pinchos restauranger i Sverige och under varumärket Pincho Nation finns ytterligare nio restauranger i Norden. Bolaget ser stor tillväxtpotential på övriga nordiska marknader och planerar flertalet öppningar i Norge och Danmark under 2023. Under hösten 2022 öppnades två nya restauranger i Danmark och bolaget kommunicerade ytterligare en planerad öppning under första kvartalet i Norge. Större delen av Pinchos svenska restauranger drivs av lokala entreprenörer som franchise, en framgångsrik modell som nu också implementeras på övriga marknader.

Som koncept är Pinchos inkluderande – på menyn finns något för alla att älska och gäster känner sig snabbt hemma i den mysiga miljön, vare sig det är i Sverige eller i något av våra andra nordiska länder. Menyn hos Pinchos innehåller smårätter, inspirerade från hela världens kök. Allt från Fish & Chips, laxtartar och svamprisotto till långbakad oxkind och givetvis - Pinchos klassiska Plankstek. Ett besök på Pinchos ska erbjuda något kul för alla sinnen. Den cirkusinspirerade miljön i kombination med en bred meny och en välkomnande atmosfär har gjort Pinchos till ett av de mest populära restaurangkoncepten i Sverige.

–Vi tycker Södertälje är perfekt för Pinchos och det känns väldigt roligt att kunna bidra till en allt mer levande stad. Jag har själv rötterna i Staden, min pappa föddes faktiskt bara två dörrar bort från restaurangens läge på Storgatan 1.”


–Vi har varit intresserad av att öppna en Pinchos i Södertälje i flera år men först nu hittade vi en lokal som kändes rätt, 100 % rätt, säger Gunnar och Christian.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Pinchos

Taggar

Bygg Nyheter Restaurang