Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

"Nästan fullbokat på sportloven"

 
Nästan fullbokat på sportlovenBeläggningsgraden ligger nu på 93 procent under vecka 7-10 på det utbud av boende som SkiStar erbjuder.  Med lite mer än en vecka kvar till starten av årets sportlovsveckor är efterfrågan på skidsemester i  fjällvärlden återigen mycket stort.

Jul- och nyårsperioden hos SkiStar blev en succé med högt besökstryck, och nu är även sportloven nästan fullbokade.

- Det är mycket glädjande att intresset att besöka oss är så stort även under sportloven efter succéveckorna vi hade under jul och nyår. För samtliga destinationer ligger vi idag på en beläggningsgrad på 93 procent under vecka 7-10, vilket vi är väldigt nöjda med, eftersom det aldrig blir helt fullbokat och att du oftast kan hitta restplatser. Det visar verkligen att en aktiv fjällsemester med fokus på skidåkning fortsatt prioriteras högt av väldigt många, säger Stefan Sjöstrand, vd och koncernchef för SkiStar AB.

Beläggningsgraden visar hur stor andel av det utbud av boende som SkiStar erbjuder via skistar.com som är bokat för perioden vecka 7-10. Gäller SkiStars samtliga destinationer; Sälen, Vemdalen, Åre, Trysil och Hemsedal.

Tack vare en inledningsvis kall vintersäsong kunde slitstark kanonsnö produceras och under den senaste månaden har en hel del natursnö fallit. Det gör att förhållandena är mycket fina på SkiStars destinationer, vilket de menar bådar gott för en lång säsong, laddad med massor av aktiviteter och skidåkning. Från och med mitten av februari har dessutom alla SkiStars anläggningar utökade öppettider.

- Påsken i fjällen i svårslaget när dagarna är längre och solen håller sig kvar i backen. Vi ser att bokningsmönstret att boka något senare än tidigare håller i sig, vilket gör att veckorna efter sportloven nu blir mer och mer eftertraktade, inte minst påskveckorna som bokas på snabbt. Vill du säkra ett attraktivt och prisvärt boende i en mysig stuga eller ski in ski out på något av våra aktivitetshotell eller lodger så är det hög tid att boka nu, avslutar Sjöstrand.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: SkiStar

Taggar

Hotell Nyheter