Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nu öppnar Fenix Sthlm

 
 • Sabis öppnar Fenix Sthlm vid Torsplan i Stockholm.

  Sabis öppnar Fenix Sthlm vid Torsplan i Stockholm.

 • På nyöppnade Felix Sthlm finns flera konferensrum.

  På nyöppnade Felix Sthlm finns flera konferensrum.

 • Öppna ytor för möten och event.

  Öppna ytor för möten och event.

 • Gastropol i Fenix Sthlm har både bar och bistro.

  Gastropol i Fenix Sthlm har både bar och bistro.

Föregående
Nästa
 
Nu öppnar Fenix Sthlm, en unik mat- och konferensdestination vid Torsplan i Hagastaden i Stockholm. Med sin moderna design samt Gastropol deli, bar och bistro ska Fenix Sthlm vill man bli en självklar mötesplats i den nya och snabbväxande stadsdelen.

På Fenix Sthlm har man fokuserat på service och mat. Förutom deli, bar och bistro finns även konferenslokaler, öppna ytor för spontana möten, gym och en exklusiv takbar för möten, mingel och after work.

– Vi är så glada att äntligen få välkomna gäster till Fenix Sthlm, en mötesplats med fokus på utveckling, innovation, hållbarhet och en bra arbetsmiljö. Här kan du boka inspirerande konferenser och effektiva möten i våra moderna lokaler och på Gastropol – deli, bar & bistro kan du njuta av matupplevelser hela dagen i en modern och avkopplande miljö, säger Margareta Gustavsson, platschef på Fenix Sthlm.
Sabis är helhetsleverantör och erbjuder gäst-, mat-, dryckes-, och supportservice.

Gastropol  med bar och bistro drivs av Mattias Berggren. Han har över 20 års erfarenhet i krogbranschen och har varit delaktig i skapandet av flera framgångsrika restauranger och koncept, såsom Omaka, Eataly och Bianchi. Fokus ligger på Gastropol är ekologiska och hållbara råvaror och man samarbetar med flera lokala gårdar och producenter.

– Jag är så glad att få vara en del av Gastropol och att få skapa en ny matdestination i Hagastaden. I delin erbjuder vi allt från  frukost, fika och gott kaffe till lunch och after work. Vi har även ett eget bageri där vi bakar allt bröd och fika. I vår bistro serverar vi lunch i en fantastisk miljö. Här hittar man både dagens lunch och en à la carte meny som innefattar såväl klassiska rätter som helt nya smakupplevelser. Med vår starka bistromeny och bordsbokning vill vi vara det självklara valet för affärslunch i Hagastaden, säger Mattias Berggren, Food & Beverage Manager på Gastropol.

Konferensdelen i Fenix Sthlm består av sju konferensrum med plats för upp till 100 personer, samt coworking-ytor där gäster kan sitta och arbeta eller ta spontana möten. Konferenslokalerna är designade av Studio Stockholm. 

 Längst upp i huset finns även en exklusiv takbar med utsikt över Vasastans takåsar. Här kommer det kontinuerligt att anordnas event men takbaren är även möjlig att hyra för hyresgäster såväl som för externa företag och personer. 

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Sabis

Om Sabis
Sabis AB är ett Stockholmsbaserat familjeföretag grundat 1874. De driver idag 20 restauranger, 10 caféer, tre hotell samt fem matbutiker med cirka 700 medarbetare.