Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Boutiquehotellet Ett Hem öppnar långtidsboende

 
  • Lägenheterna rymmer allt man kan behöva för en längre vistelse och ger känslan av ett eget hems bekvämlighet och hotellets omhändertagande.

    Lägenheterna rymmer allt man kan behöva för en längre vistelse och ger känslan av ett eget hems bekvämlighet och hotellets omhändertagande.

  • Hotellets tredje byggnad har renoverats för att skapa tre lägenheter för långtidsboende på Sköldungagatan 6 i Stockholm.

    Hotellets tredje byggnad har renoverats för att skapa tre lägenheter för långtidsboende på Sköldungagatan 6 i Stockholm.

  • Inredningen har skapats av den brittiska designern Ilse Crawford.

    Inredningen har skapats av den brittiska designern Ilse Crawford.

Föregående
Nästa
 
Boutiquehotellet Ett Hem på Östermalm i Stockholm öppnar den 1 september tre  lägenheter för långtidsboende gäster. Ägarinnan Jeanette Mix och den brittiska designern Ilse Crawford har återigen utvecklat sitt hållbara koncept med att ge hotellets tredje byggnad en omsorgsfull renovering.

Ett Hem har sedan 2012 välkomnat gäster till en familjär miljö med visionen att bevara byggnadernas grundvärden och ta vara på rummen på bästa sätt. Föregående sommar firade Ett Hem 10-årsjubileum och öppnade då dörrarna till Sköldungagatan 4 med 10 nya gästrum, ett stort välkomnade kök, trädgård, vardagsrum, konferensrum/private dining, privat lounge och en härlig trädgård som binder samman husen.

– Vi har sedan starten 2012 fått ett fantastiskt bemötande och likaså förra sommaren när vi öppnade No4, som är tillgängligt för både hotellgäster och besökare. Vi har fått enormt positiv respons. Det är ett bevis på att våra kärnvärden, vår identitet och vision om ett hållbart och familjärt koncept håller och lever vidare, säger Jeanette Mix, ägare Ett Hem.

Den 1 september välkomnas de första långtidsgästerna till de tre nya lägenheterna, som ligger på Sköldungagatan 6 och är fördelade på två plan. Var och en av lägenheterna har Ett Hems tydliga internationella prägel i design, möbelval och sömlöst integrerad teknik i alla rum – allt skapat av Jeanette Mix tillsammans med Ilse Crawford och Studio Ilse.

Hyresgästerna har en privat ingång och enkel tillgång till det nya fullskaliga gymmet med träningsmaskiner, löpband, stairmasters, fria vikter och en  skulptural vattenstation i kalksten centralt placerat. Huset är naturligt sammankopplat med hotellets övriga byggnader och ger tillgång till alla faciliteter så som kök, sällskapsytor, trädgård och wellness med behandlingar och ny yogastudio.

– Lägenheterna rymmer allt man kan behöva för en längre vistelse och ger känslan av ett eget hems bekvämlighet och hotellets omhändertagande. De unika lägenheterna har fått samma värme, komfort och design, som rummen och miljöerna i grannhusen, och är ett hem långt hemifrån men med Ett Hems komfort, bekvämlighet och gästfrihet, säger Ilse Crawford, ägare och kreativ chef, Studio Ilse.  

 


Av: Annika Rådlund Källa: Ett Hem Fotograf: Magnus Mårding