Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Mathias Dahlgren och Staffan Naess öppnar bistro och vinbar

 
  • The Sparrow Wine Bar & Bistro öppnar den 1 februari.

    The Sparrow Wine Bar & Bistro öppnar den 1 februari.

  • Staffan Naess och Mattias Dahlgren.

    Staffan Naess och Mattias Dahlgren.

Föregående
Nästa
 
Ett stenkast från Stureplan i Stockholm, öppnar det franskinspirerade boutiquehotellet The Sparrow Hotel med en helt ny vinbar och bistro signerad stjärnkockarna Mathias Dahlgren och Staffan Naess.

Mathias Dahlgren och Staffan Naess kommer från och med den 1:a februari att välkomna sina första gäster till The Sparrow Wine Bar & Bistro.

Naess och Dahlgren har gemensamt arbetat fram konceptet bakom The Sparrow Wine Bar & Bistro med 58 sittplatser i bistron. Duon presenterar därmed deras första bistro-, vinbar- och hotellfrukostkoncept. De prisbelönta restaurangerna Matbaren och Rutabaga på Grand Hôtel Stockholm och rågbrödsbageriet Green Rabbit är andra koncept som de gemensamt driver. Ett team bestående av handplockade medarbetare från dessa verksamheter följer nu med Naess för att driva den nya verksamheten.


- Med The Sparrow Wine Bar & Bistro har vi tagit fram ett koncept där vi har fått gå loss i det franska köket. Bistromenyn, frukosten och barens utmärkta vinlista kommer till sin fulla rätt i den parisiska atmosfären, säger Staffan Naess, operativ chef på The Sparrow Wine Bar & Bistro.

Dahlgren har under många år utvecklat och predikat sin matfilosofi ”det naturliga köket” som nu för första gången även kommer att tillämpas på The Sparrows franska bistromeny.

- Riktigt kul för både mig och de närmaste medarbetarna att få en ny och spännande utmaning. Målet är att skapa en genuin fransk upplevelse, både vad gäller atmosfär och mat, säger Mathias Dahlgren.

The Sparrow Wine Bar & Bistro öppnar den 1:a februari. 


www.thesparrowhotel.se 



Av: Annika Rådlund