Lounge Expo och GastroNord arrangeras tillsammans
24 Feb 2020

Lounge Expo 2020 kretsar mycket kring framtidens hotellverksamhet, hur vi bygger nytt, bygger om och skapar attraktiva och miljövänliga boendemiljöer. Ny smart teknik, nya digitala tjänster och design är några av ingredienserna. Det här kommer tydligt att märkas både bland utställare och i seminarieprogrammet på Lounge Stage. Lounge Expo är platsen för ny kunskap, inspiration och många spännande nyheter.
För en hållbar framtid
En lång rad viktiga branschfrågor kommer att tas upp de här dagarna.
Hur skapas mervärden, trygghet och ökad kundnöjdhet och hur hanterar branschen hållbarhetsfrågorna på bästa sätt, i allt ifrån byggnation och inköp till personal? Många av branschens ledande experter, branschorganisationer och leverantörer är på plats för att presentera nyheterna och lösningarna.
Lounge Expo 2020 och Gastro Nord arrangeras av BraMässor och Stockholmsmässan 31 mars till 2 april på Stockholmsmässan.
www.loungeexpo.se
www.bramassor.se
www.stockhomsmassan.se
Av: Annika Rådlund Källa: Lounge Expo
Illustration: Stockholmsmässan Foto: Annika Rådlund
www.bramassor.se
www.stockhomsmassan.se
Av: Annika Rådlund Källa: Lounge Expo
Illustration: Stockholmsmässan Foto: Annika Rådlund
24 Feb 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
24 kockar vidare till kvaltävlingen i Årets kock -22
"I år har nivån varit väldigt hög och det gjorde det svårare än på länge för oss i juryn"
-
Vinn fina priser i vår tävling
Tävlingen pågår i två dagar
-
Miss Li lanserar ekologisk och vegansk cava
"Min cava är precis som jag"
-
Vinnare i kategorin ”Healthy food”
"Den här vinsten gör oss riktigt stolta"
-
Anna Westerberg blir ny hotelldirektör för Yasuragi
"Jag ser fram emot att utveckla nya hälsotrender, gästerbjudandet och destinationen Yasuragi"
-
Restaurangskifte på Åhléns city
Pane Fresco flyttar ut
-
Tillfällig bar i Hornstull - byggd av pärlplattor
"Vi älskar att utforska det nya, från bryggtekniker och smaker till konst och kultur"