Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Lounge Expo och GastroNord arrangeras tillsammans

 
Lounge Expo och GastroNord arrangeras tillsammansHotellmässan Lounge Expo arrangeras tillsammans med GastroNord 31 mars – 2 april.

För första gången arrangeras Lounge Expo tillsammans med GastroNord, norra Europas viktigaste evenemang för mat och dryck. Lounge Expo, som har fokus på hotell- och konferenssektorn och GastroNord kompletterar varandra. På så sätt skapas en komplett mässa och Nordens viktigaste mötesplats för hotell- och restaurangbranschen där besökarna rör sig fritt mellan de båda mässorna. 


Lounge Expo 2020 kretsar mycket kring framtidens hotellverksamhet, hur vi bygger nytt, bygger om och skapar attraktiva och miljövänliga boendemiljöer. Ny smart teknik, nya digitala tjänster och design är några av ingredienserna. Det här kommer tydligt att märkas både bland utställare och i seminarieprogrammet på Lounge Stage. Lounge Expo är platsen för ny kunskap, inspiration och många spännande nyheter.

För en hållbar framtid
En lång rad viktiga branschfrågor kommer att tas upp de här dagarna.

Hur skapas mervärden, trygghet och ökad kundnöjdhet och hur hanterar branschen hållbarhetsfrågorna på bästa sätt, i allt ifrån byggnation och inköp till personal? Många av branschens ledande experter, branschorganisationer och leverantörer är på plats för att presentera nyheterna och lösningarna.Lounge Expo 2020  och Gastro Nord arrangeras av BraMässor och Stockholmsmässan 31 mars till 2 april  på Stockholmsmässan.
 

 


www.loungeexpo.se 
www.bramassor.se
www.stockhomsmassan.se 


Av: Annika Rådlund Källa: Lounge Expo
Illustration: Stockholmsmässan Foto: Annika Rådlund