Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotel Diplomat utsett till Sveriges Bästa Hotell

 
  • Hotel Diplomat utsett till Sveriges Bästa Hotell av Condé Nast Travelers läsare

    Hotel Diplomat utsett till Sveriges Bästa Hotell av Condé Nast Travelers läsare

  • Hotel Diplomat på Strandvägen i Stockholm.

    Hotel Diplomat på Strandvägen i Stockholm.

Föregående
Nästa
 
Hotel Diplomat Stockholm har för andra året i följd utsetts av resemagasinet Condé Nast Traveler till Sveriges bästa hotell i kategorin "Best Hotels in Northern Europe: Readers' Choice Awards 2019".

– Detta är en av de finaste utmärkelser som man kan få, och nu har vi fått den två år i rad av Condé Nast Travelers läsare. Bättre kvitto på att vi har uppfattat vad resenärer efterfrågar är inte lätt att hitta.  Det är svårt att få toppbetyg men det är nästan ännu svårare att behålla det. Att vi nu får pris igen visar att arbetet som vår hotelldirektör Lina Gabrielson och vårt team gör verkligen uppskattas av våra gäster, säger Anna Cappelen, delägare och ordförande på Hotel Diplomat.

Hotel Diplomat är ett familjeägt lyxhotell som alltid varit en traditionsbärare men också legat i framkant med att förnya sig. Med den klassiska art nouveau – stilen står hotellet för något tidlöst, samtidigt som modern skandinavisk design och konst sätter sin prägel i den magnifika byggnaden på Strandvägen, Stockholms vackraste gata, något som internationella och svenska gäster uppskattar. 

Över 600 000 Condé  Nast Travelers läsare har röstat fram sina bästa reseupplevelser – en kvitto på hur och var man vill resa idag. The Condé Nast Traveler Readers Choice Award är det mest prestigefyllda erkännande inom reseindustrin och räknas som ”det bästa av det bästa inom resandet”.  

Av: Annika Rådlund Källa: Condé Nast Traveler