Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Clarion Hotel vann pris för bästa gästupplevelse

 
Clarion Hotel vann pris för bästa gästupplevelseFrida Pålsson Werntoft, Director of Passion för Sverige och Danmark European Business Awards har korat Clarion Hotel till bästa företag i kategorin “customer and marketing engagement” som uppmärksammar företag som ger en  innovativ och engagerande gästupplevelse. Tillsammans med 120 000 företag från 33 europeiska länder har Clarion Hotel utvärderats och utsetts till vinnare.

 – Att vinna ett pris i European Business Awards är en stor prestation och Clarion Hotel har bevisat att de är en framstående ledare inom sitt område. Med utmärkelsen visar Clarion Hotel att de är duktiga på innovation, etik och framgång. Det gör dem till ett av de bästa företagen i Europa, säger Adrian Tripp, VD för European Business Awards.

Utämärkelsen är ett stort erkännande för hotellkedjan.

– Vi är otroligt stolta över att ha vunnit detta prestigefulla pris. Det är ett stort erkännande för samtliga anställda inom kedjan, som alla bidragit och gjort ett bra jobb. Med vår vision i fokus, om att öka livskvaliteten för såväl våra gäster som våra kollegor, bekräftar priset att vi är på rätt spår. Vi delar detta pris med samtliga hotell inom kedjan, säger Christen Bagger, Senior Vice President för Clarion Hotel.

Trivsel är något som det kontinuerligt arbetas med inom Clarion Hotel och därför finns det också två ledare som ansvarar för gästupplevelse och de anställdas trivsel på hotellen, så kallade Director of Passion.

– Vi arbetar hårt för att öka livskvaliteten för såväl gäster som kollegor. För att kunna göra detta så har vi utsett “Passion Coacher” på samtliga hotell inom hotellkedjan. Passion Coachens uppgift är att se till att vår vision, om att öka livskvaliteten, alltid är närvarande på hotellen, säger Frida Pålsson Werntoft, Director of Passion på Clarion Hotel.

 

 

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Clarion Hotels