Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Öppnar restaurang i NCC:s nya huvudkontor i Järva krog

 
Öppnar restaurang i NCC:s nya huvudkontor i Järva krogCompass Group Öppnar restaurang i NCC:s nya huvudkontor i Järva krog. Compass Group har tecknat ett 5-årigt hyresavtal med NCC Sverige AB gällande restaurang, café och catering i NCC:s nya huvudkontor i Järva krog. I fastigheten byggs nu en toppmodern restaurang och ett café. Allt med hållbarhet och skandinavisk känsla som gemensam nämnare.

- Det känns otroligt spännande att få möjligheten att bidra till en positiv och viktig yta där NCC:s personal både ska kunna äta gott och hållbart och inte minst umgås i en inspirerande och kreativ miljö, säger Henrik Strinning, VD Compass Group Sverige. Vi har, under en längre tid haft en dialog med NCC och tillsammans har formen för det restaurangkoncept som öppnar i november vuxit fram. Att få möjligheten att bygga ett koncept som tydligt fokuserar och lyfter fram hållbarhet känns viktig, fortsätter Henrik.

NCC har tydligt efterfrågat en partner som både har kunskapen och flexibiliteten att skapa en lösning unikt för NCC. I fastigheten är hållbarhet en viktig parameter. Låg energiförbrukning, bergvärme och solceller i fasaden tillsammans med ett samarbete för områdets bästa gör att projektet ligger i framkant beträffande samhällsutveckling och stadsplanering.

-Vi är glada att kunna välkomna Compass Group som vår leverantör av måltidslösningar i vårt nya kontor. Tillsammans har vi utarbetat ett koncept som kommer möta de behov och krav som NCC har, säger Erik Karlsson, projektchef NCC.

I mitten av november flyttar NCC in i sitt nya huvudkontor. Då öppnar även både restaurang och caféverksamheten i fastigheten. 

Compass Group är en måltidsleverantör i Sverige levererar service på fler än 250 enheter runt om i landet. Verksamheten omsätter över 1,3 miljard kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår till £23 miljarder (2017), med över 550 000 anställda i över 50 länder och man serverar över 5,5 miljarder måltider årligen. 
www.compass-group.seAv: Annika Rådlund Källa och foto: Compass Group