Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Halvvägs in på 2021 har Sushi Yama hunnit etablera 8 nya restauranger

 
Halvvägs in på 2021 har Sushi Yama hunnit etablera 8 nya restaurangerMålet för Sushi Yama är att ha 2o restauranger innan årsskiftet. Halvvägs in på 2021 har Sushi Yama hunnit etablera åtta nya restauranger. I augusti öppnar sushikedjan fyra nya restauranger på endast två veckor i Göteborg, Sundsvall, Malmö och Stockholm. 

 Det rullar på snabbt för Sushi Yamas expansionsresa runt om i landet. Först ut i augusti är Frölunda Torg i Göteborg, därefter Torggatan 4 i Sundsvall, Gallerian i Stockholm och slutligen träder man in i storstaden Malmö med en etablering i Mobilia. Missionen är att nå över 20 restauranger till slutet av året.

- Det råder ingen tvekan om att vår meny attraherar alla hushåll, från stora till små städer. Vi har lojala gäster som är bra på att engagera sig och sprida ordet vidare. För att nå dit krävs det hög nivå på smak och kvalité, det är grunden till vår succé och är vår drivkraft framåt i den expansiva resa vi befinner oss i, säger Sumenta Frykgård, Marketing Manager.

 Restaurangerna kommer att följa det nya inredningskonceptet som lanserades i mars tidigare i år som består av naturliga, jordnära färger och material tillsammans med en grönskande miljö. Detta för att skapa en ombonad och mysig stämning. Konceptet kommer att genomsyra hela kedjan och kommer att uppdateras för även redan existerande restauranger längre fram.

- Vårt arbete med det uppgraderade konceptet för inne- och utomhusmiljö fortskrider och vi ser fram emot att kunna visa upp det för befintliga och nya gäster. Vår expansion går vidare enligt plan och med augusti månads öppningar når vi nya städer, där det även finns potential och planer för fler restauranger. För Malmö är Mobilia en del av en serie med etableringar i staden. Vår närvaro söderut kommer att märkas av framgent, säger Anders Molin, Expansion Manager.

 Sushi Yama erbjuder ett brett utbud av bl.a. sushi, poké bowls, dumplings och bao buns. Varje restaurang kommer initialt att skapa 4-6 arbetstillfällen. 

Öppningsdagar för de fyra restauranger som öppnar i augusti:
Göteborg, Frölunda Torg, torsdag den 12/8
Sundsvall, Torggatan 4, torsdag den 19/8
Stockholm, Gallerian, tisdag 24/8
Malmö, Mobilia, torsdag den 26/8

Av: Annika Rådlund Källa: Sushi Yama
Foto: Richard Ström