Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

GastroNord och Lounge Expo flyttas fram igen

 
GastroNord och Lounge Expo flyttas fram igenGastroNord och Lounge Expo flyttas fram till nästa år. Branschmässorna GastroNord och Lounge Expo som var planerad att arrangeras 20-22 oktober på Stockholmsmässan flyttas fram.

I år var det första gången som hotellmässan Lounge Expo och GastroNord skulle arrangeras ihop och det ursprungliga datumet var satt till 31 mars - 2 april 2020 , det flyttades sedan fram till till 20-22 oktober 2020 på grund av direktiven som har getts för att förhindra spridning av Covid-19. Men nu har Stockholmsmässan tagit ett beslut om att inte arrangera Lounge Expo och GastroNord i år, utan man satsar på våren 2021 istället.     

 – Vi kommer tillsammans med Stockholmsmässan att titta på ett nytt datum för arrangemanget, meddelar Bo Magnusson från Bra Mässor som är arrangören bakom Lounge  Expo.

På Stockholmsmässans hemsida meddelas att:

"Vi hoppas på att kunna bjuda in dig till nya dagar fyllda av inspiration, möten och höjdpunkter från restaurang och dryckesbranschen så snart det är möjligt igen.
Fokus är nu att arrangera en professionell mötesplats för branschen med mycket positivism vilket kommer att behövas mer än någonsin efter denna oerhört ansträngda tid som påverkar hela branschen. På GastroNord kan branschen mötas för att göra affärer, nätverka, utbilda sig, ha trevligt och umgås med varandra i en tid och en miljö där de kan känna sig trygga vad gäller både säkerhet och hälsa. Nytt datum kommer".Av: Annika Rådlund