Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

GastroNord flyttas fram ytterligare

 
GastroNord flyttas fram ytterligareGastro Nord planeras nu till den 5-7 april 2022 på Stockholmsmässan. GastroNord har fått nya datum två gånger, men nu lämnar Stockholmsmässan besked att mässan kommer inte arrangeras under 2021 - utan nu satsar man istället på 2022.

Gastro Nord, som arrangeras vartannat år, skulle ha arrangerats under 2020. Men på grund av den rådande pandemin så har datumet flyttats fram två gånger. 

Mässan brukar locka tusentals besökare från hela mat- och dryckesbranschen. och den arrangeras för att sprida kunskap och inspiration inom gastronomi. Men med anledning av att det ännu inte visas inga tecken till lättnader gällande möjligheten att genomföra mässor så har man beslutat att flytta fram mässan ytterligare ett år.     

– Vi hade aldrig kunnat ana att pandemin skulle dra ut på tiden så pass som den gjort. Den sammantagna nulägesbilden i Sverige och internationellt talar sitt tydliga språk och tyvärr har vi inget annat val än att ställa in mässan ytterligare en gång och hoppas på ett säkert och framgångsrikt genomförande den 5-7 april 2022 istället, säger Annika Linderoth, Projektledare GastroNord.
Av: Annika Rådlund Foto: Getty Images