Finalisterna i Årets Kockelev 2020
8 Jun 2020
- Det är roligt att se den tävlingsvilja och engagemang som finns hos dessa elver som är framtidens kockar säger Ulrika Brydling, tävlingsledare för Årets Kockelev.
Genom tävlingen vill Årets Kock främja tillväxten i branschen, skapa möten mellan elever, etablerade kockar och andra branschaktörer samt utbilda och inspirera framtidens kockar.
Årets Kockelev och Årets Kockelever arrangeras av Årets Kock tillsammans med tidningen Restaurangvärlden och Ulrika Brydling. Kvalificeringstävlingarna till Årets Kockelev för årskurs 3 har pågått på restaurangskolor runt om i Sverige under våren.
Finalisterna till Årets Kockelev 2020
Anton Lindqvist Hesselgren - Bromangymnasiet, Hudiksvall
Erik Norrblom - Stockholm Hotell och Restaurangskola, Stockholm
Jack Nilsson - Internationella Hotell och Restaurangskola, Stockholm
Linnea Dahlin - Nyköpingstrands utbildningscentrum, Nyköping
Mark Gleendon Stenberg - Smedenskolan, Smedjebacken (vinnare Årets Kockelever 2019)
Nils Björsten - Mjölbygymnasiet Dackeskolan, Mjölby
Samuel Petersson - Kungsmadskolan, Växjö
Tilda Pettersson - Smedenskolan, Smedjebacken (vinnare Årets Kockelever 2019 )
Finalen i Årets Kockelev kommer ske i samband med Årets Kock finalen i september.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Årets kock
8 Jun 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Sista dagen att rösta på Sveriges snyggaste kontor
Se de nominerade kontoren här:
-
Stockholms skärgård utsedd till ett av världens 25 bästa resmål
Detta lyfts fram i motiveringen:
-
Nya tjänster som ska underlätta parkering vid hotell och kontor
"De passar fastighetsägare eller andra företag som vill kunna erbjuda sina gäster, anställda eller kunder en parkeringsplats i anslutning till deras besök"
-
BWH Hotels nominerade till Sveriges snyggaste kontor 2024
"Vår ambition har alltid varit att kontoret ska kännas personligt och välkomnande – precis som våra hotell, där varje detalj bidrar till att skapa en miljö där både medarbetare och besökare trivs"
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Var femte anställd känner sig ensam på jobbet
Nära 20 procent av alla anställda i Sverige upplever känslor av ensamhet eller isolering på arbetsplatsen.
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"