Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Fastfood & Café & Restaurant expo äger rum nästa vecka

 
Fastfood & Café & Restaurant expo äger rum nästa veckaFastfood Café och Restaurangexpo äger rum 8-9 mars. Nu är det endast dagar kvar till Sveriges största mötesplats för branschen med över 250 utställare. Nytt för i år är mässans Experience Area, en interaktiv scen där upplevelsen står i centrum. 

Förutom att mässan kommer att innehålla branschmingel, nyheter, provsmakningar och presentationer så kommer det att finnas goda chanser till att få mer kunskap inom gastronomi. 

Vågar du testa världens starkaste chili?  Youtube-kändisen Chili Klaus kommer nämligen att finnas på plats. Missa inte chansen att lära dig mer om chili, få tips om vilka rätter som gifter sig med kryddan och att anta utmaningen i ett smakprov.

Kocken Paul Svensson kommer också att finnas på plats. Han kommer bland annat att prata om hur vi skapar måltider i Sverige med global inspiration som inte tär på planeten, plånboken och smaklökarna. Paul intar scenen med sina tre budord: hälsa, klimat och alternativ njutning. Japansk dashi, sockertång och svensk "soja" kommer att provsmakas.

Mässan kommer att äga rum på Kistamässan den 8-9 mars 2023.

Hämta din gratisbiljett här.