Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Erbjuder slottsbröllop på 15 minuter

 
Erbjuder slottsbröllop på 15 minuterStockholm Meeting Selection satsar på drop in - bröllop på fem slott i närheten av Stockholm. Stockholm Meeting Selection kommer under våren, sommaren och hösten att erbjuda drop in-vigsel på Näsby Slott, Hesselby Slott, Åkeshofs Slott, Rosersbergs Slottshotell och Lejondals Slott.
–Det känns så kul för oss att kunna erbjuda fler kärlekspar möjligheten att få gifta sig på en så romantisk plats som ett slott, säger Martin Tallvid, marknadschef för Stockholm Meeting Selection.


Slotten har alla sin unika profil vilket ger bröllopsparen valmöjlighet att välja en plats som motsvarar deras önskemål och stil. På slotten bedrivs idag hotell-, restaurang- och konferensverksamhet. De vackra miljöerna lockar förstås många som vill fira olika högtidsdagar som födelsedagar, dop och förstås bröllop.

–Det är precis som i sagorna! Tänk att du på en kvart har gift dig på ett slott med tinnar och torn och sen är redo för bröllopsresan, som ju faktiskt kan börja i något av våra fantastiska bröllopssviter som ligger bara några steg från vigselplatsen, säger Martin Tallvid.

Han förklarar att med den här lösningen så blir det väldigt enkelt för bröllopsparet. Slottets florister kommer till exempel att erbjuda två brudbuketter i olika stil som går att låna och det kommer förstås att spelas ljuv musik och det finns fotografer på plats för att föreviga händelsen.

Själva vigseln tar ca 10-15 minuter och därefter finns slottens restauranger och barer att tillgå där både brudskål och lunch eller middag går att boka in.

- Vi har anordnat drop-in bröllop under de senaste tre åren och det har verkligen varit en succé alla gånger. Vi har genom åren hunnit med att bevittna hundratals brudpar som lämnat oss som äkta makar, men också fått välkomna par som återkommer till slotten för att fira sina bröllopsdagar, säger Vanja Vilbern, kommersiellt ansvarig för Stockholm Meeting Selection.


Platsernas olika profil:
Näsby Slott - Stockholms boutiqueslott i Täby
Lejondals Slott - Det röda sagoslottet i Bro
Rosersbergs Slottshotell - Ett av Sveriges kungliga slott - ligger i Sigtuna
Hesselby Slott - Sveriges musikslott
Åkeshofs Slott - Det gröna slottetAv: Annika Rådlund Källa och foto: Stockholm Meeting Selection


Taggar

Hotell Nyheter