Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Clarion Hotel Malmö Live släpper uppföljaren till Julfadern II

 
Clarion Hotel Malmö Live släpper uppföljaren till  Julfadern IISandra Mastio och Cornelius Löfmark står för mat och produktion för Julfadern, Part II. Nu när våren nalkas så planerar Clarion Hotel Malmö Live redan temat på sitt årliga julbord. Denna gång handlar det om en uppföljare till Julfadern. 

I fjol hette Clarion Hotel Malmös stora julsatsning Julfadern, då serverades ett italienskt julbord signerat Sandra Mastio med underhållning av Cornelius Löfmark och Elton Bolton med tema Gudfadern. I år heter den Julfadern II och kommer spinna på just Gudfadern II.

— Gudfadern II är den enda uppföljaren som vunnit en Oscar genom tiderna. Och vi kände efter decembers succé att vi antar utmaningen och siktar mot en ännu bättre upplevelse., säger Jens Lyckman, VD på Clarion Hotel Malmö Live

Maten kommer även detta året signeras av Sandra Mastio och fortsätter med de italienska smakerna, däremot utgår buffén.

— Jag vill att gästerna ska känna sig omhändertagna och sitta ner vid sina bord under hela kvällen, precis som vilken italiensk familjemiddag som helst. Det blir som att varje sällskap får en egen buffé framför sig med små smakbomber., säger Sandra Mastio, matkreatör och ägare av MASTIO.

Konferencier blir Cornelius Löfmark som också är producent för Julfadern II. På scenen får han sällskap av Nadia Hamouchi på trumpet och bandet Elton Bolton.

— Vi hade så himla roligt på scenen ifjol och vi hade så mycket mer material att bjuda på. Så en uppföljare kändes given. Detta året kommer vi interagera mer med publiken som kommer vara den bidragande faktorn till stämningen, säger Cornelius Löfmark, producent och konferencier.

Julshowen kommer hålla till på Clarion Hotel Malmö Live under fem kvällar i november och december 2023 och biljetterna släpptes idag.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: ClarionHotels