Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Farmers Choice - Clarion Hotel Sign lanserar veganfrukost

 
Farmers Choice - Clarion Hotel Sign lanserar veganfrukostClarion Hotel Sign i Stockholm testar nu en ny vegan-standard på sin frukostbuffé. Tillsammans med  Grönsakshallen Sorunda adderas och lyfts nu de veganska alternativen.

Från den 4 april och fyra veckor framåt kommer de nya veganalternativen uppmärksammas tillsammans med Grönsakshallen under namnet “Farmers Choice” för att därefter dukas upp på den befintliga buffén och integreras i standardsortimentet. Målet är att sätta en helt ny standard som framöver förhoppningsvis ska kunna lanseras och erbjudas på alla Clarion Hotel i Norden.

- Att kunna erbjuda våra hotellgäster och externa frukostgäster möjligheten att starta dagen helt vegansk ligger i linje med Clarion Sign’s högt uppsatta hållbarhetsmål. Och att vi som ett så pass stort hotell tar stafettpinnen och provar oss fram känns helt rätt i magen, säger David Viklund, VD på Clarion Sign.

Under fyra veckor genomförs testperioden som sedan följs sedan upp av feedback och kommentarer från hotellets kundundersökningsverktyg Loopon.

- Att som ett av Stockholms största hotell, med i snitt på 1000 gäster per dag, är det en utmaning att gå från standard till premium vad gäller utbud och därför är vi så otroligt glada över att våra samarbetspartners är med oss på denna resa och delar bilden av vad ett hotell i världsklass bör kunna erbjuda. Detta är ett första steg för framtidens mat och vi tror att tillsammans kommer vi kunna göra stordåd.

Efter testperioden kommer Clarion Sign tillsammans med Grönsakshallen Sorunda sätta ramarna för framtidens frukostutbud.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Clarion Hotel