Farmers Choice - Clarion Hotel Sign lanserar veganfrukost
4 Apr 2022
Från den 4 april och fyra veckor framåt kommer de nya veganalternativen uppmärksammas tillsammans med Grönsakshallen under namnet “Farmers Choice” för att därefter dukas upp på den befintliga buffén och integreras i standardsortimentet. Målet är att sätta en helt ny standard som framöver förhoppningsvis ska kunna lanseras och erbjudas på alla Clarion Hotel i Norden.
- Att kunna erbjuda våra hotellgäster och externa frukostgäster möjligheten att starta dagen helt vegansk ligger i linje med Clarion Sign’s högt uppsatta hållbarhetsmål. Och att vi som ett så pass stort hotell tar stafettpinnen och provar oss fram känns helt rätt i magen, säger David Viklund, VD på Clarion Sign.
Under fyra veckor genomförs testperioden som sedan följs sedan upp av feedback och kommentarer från hotellets kundundersökningsverktyg Loopon.
- Att som ett av Stockholms största hotell, med i snitt på 1000 gäster per dag, är det en utmaning att gå från standard till premium vad gäller utbud och därför är vi så otroligt glada över att våra samarbetspartners är med oss på denna resa och delar bilden av vad ett hotell i världsklass bör kunna erbjuda. Detta är ett första steg för framtidens mat och vi tror att tillsammans kommer vi kunna göra stordåd.
Efter testperioden kommer Clarion Sign tillsammans med Grönsakshallen Sorunda sätta ramarna för framtidens frukostutbud.
4 Apr 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning: