Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Elite Hotels öppnar ny krog tillsammans med Jonas Svensson

 
Elite Hotels öppnar ny krog tillsammans med Jonas SvenssonJonas Svensson och Elite Hotels öppnar ytterligare en Miss Voon-restaurang i sommar. Till sommaren öppnar Elite Hotels och  krögaren Jonas Svensson den asiatiska krogen Miss Voon i Växjö. 

I Elite Stadshotellets tidigare restauranglokal Lagerlunden påbörjas nu arbetet med att sätta det nya krogkonceptet där öppningen väntas ske till sommaren. Inredningen, som också den förenar asiatiskt med skandinaviskt, är gjord av den renommerade inredningsarkitekten Thomas Sandell. Restaurangen kommer att bli den fjärde i raden där man hittar stjärnkrogen på en handfull av Elite Hotels of Swedens hotell. Däribland Elite Eden Park Hotel i Stockholm, Elite Hotel Academia i Uppsala och nya The Wood Hotel by Elite i Skellefteå – där öppningen av Miss Voon skedde i samband med krogens 10-årsjubileum.

Den första Miss Voon-restaurangen skapades av Jonas Svensson 2011 och ligger på Sturegatan i Elite Eden Park Hotels lokaler invid Humleträdgården och Stureplan i Stockholm. 
 Sedan dess har samarbetet fortsatt där Miss Voon har kommit att bli en självklar del i Elite Hotels of Swedens restaurangutbud, nu senast på Elite Stadshotellet i Växjö där den nya krogsatsningen äger rum.

Restaurangkonceptet bygger på att kombinera smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund.

- Med målsättningen om att skapa minnesvärda besök för våra gäster är vi givetvis glada över att inom kort kunna erbjuda Miss Voon i ännu ett av våra hotell. Vi tror definitivt att detta kommer att skapa en ny besöksanledning i staden där vi kan erbjuda Växjöborna och våra mer långväga gäster en helhetsupplevelse med fantastisk mat och boende under ett och samma tak, berättar Helen Bäckstedt, Hotelldirektör, Elite Stadshotellet Växjö.