Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Royal Park STHLM arrangerar välgörenhetskonsert för Ukraina

 
Royal Park STHLM arrangerar välgörenhetskonsert för UkrainaRoyal Park STHLM anordnar en heldagskonsert nästa lördag. Royal Park STHLM anordnar en välgörenhetskonsert på sin trädgårdsterrass för att ge sitt stöd till Ukraina.

Hotellet ligger intill Brunnsviken i Hagaparken i Stockholm och på lördag kommer det att arrangeras en konsert där alla intäkter går till UNICEF. 

-Vi måste göra allt vi kan för att stötta de krigsdrabbade i Ukraina, inte minst barnen som är i akut behov av hjälp. Det är fantastiskt att så många välkända artister, influensers och nöjesprofiler i olika genres bidrar till att förverkliga denna viktiga dag, säger Martin Johansson, konstnärlig ledare på Royal Park STHLM.

Bland första artistsläppet hittar man bland annat Mellodrottningarna Klara Hammarström och Wiktoria, Årets bachelor - artisten Hatami, flerfaldigt platinasäljande hiphopartisten Mange Schmidt, 00-talets popprinsessor Miio och Paola (Teddybears), soulsångerskan- och körledaren Caroline af Ugglas, singelaktuella Günther och sist men inte minst, Rigo, en av de få personer som två gånger blivit invald i Swedish Music Hall of Fame för sina insatser i Latin Kings och en för Infinite Mass.

-För mig är det en stor ära att få vara med och bidra till något så viktigt som detta. Barnen i Ukraina behöver allt stöd de kan få nu när mer än 1 miljon ukrainska barn är på flykt, säger rapparen och tvåbarnspappan, Mange Schmidt.

I denna solidariska uppslutning till tonerna av en heldag med olika genrer med alltifrån mello-akter, 90-och 00-tal, elektroniska takter till pop och hiphop serveras ukrainsk-inspirerad streetfood. Maten kommer tillagas av ukrainska kockar över sprakande öppna eldar och det kommer finnas ett stort uppvärmt tält på plats.

På menyn finns ukrainska rätter såsom en klassisk Dranik där potatisröstin ligger till grund för ägg, biff och smetana som toppas med saltgurka. Det kommer även serveras ukrainska dumplings och piroger samt andra rätter därirån.

Konserten äger rum lördagen den 9 april kl. 13.00 – 19.00 på Royal Park STHLM och biljetterna säljs via Ticketmaster.