Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Drinkrecept: Ny drink ska utmana spritzfavoriterna

 
Drinkrecept: Ny drink ska utmana spritzfavoriternaMartini Fiero lanseras i Sverige Nu lanseras Martini Fiero, en modern vermouth med distinkt bitter och söt smak, på den svenska marknaden. Lanseringen är en del av en storsatsning på att göra drinken Fiero & Tonic till ett nytt alternativ.

Martini Fiero är tillverkad av hundra procent naturliga ämnen, med smak av citrus och blodapelsin. Citrussmaken kommer från söta apelsiner från spanska Murcia. Alla apelsiner skalas för hand och får hänga på tork i solen under flera veckor innan de är redo för blendingprocessen.

Drinken Fiero & Tonic består av hälften Martini Fiero, hälften tonicvatten. Bubblorna från tonicvattnet hjälper att lyfta Martini Fieros  smak. 

Martini är ett anrikt varumärke från Italien med en lång historia och drinken Fiero & Tonic har snabbt anammats av flera restauranger runtom i Sverige där det arrangeras flera events för att uppmärksamma den nya drinken. Bland annat på Calle P, Berns, Stureplan 1 och Mr French i Stockholm, Cielo Rooftop och Port de Soleil i Göteborg samt Kajuteriet, Badhytten Skanör och Grappa i Malmö.

Martini Fiero har en alkoholhalt på 14,9 procent och i en drink med mycket tonic blir förstås alkoholhalten låg.


Fiero Tonic
Ingredienser:

7,5 cl Martini Fiero
7,5 cl tonicvatten
Is
Blodapelsin

Gör så här:
Blanda Martini Fiero och tonicvatten med is, garnera med blodapelsin.