Drinkrecept: Ny drink ska utmana spritzfavoriterna
18 Aug 2020

Martini Fiero är tillverkad av hundra procent naturliga ämnen, med smak av citrus och blodapelsin. Citrussmaken kommer från söta apelsiner från spanska Murcia. Alla apelsiner skalas för hand och får hänga på tork i solen under flera veckor innan de är redo för blendingprocessen.
Drinken Fiero & Tonic består av hälften Martini Fiero, hälften tonicvatten. Bubblorna från tonicvattnet hjälper att lyfta Martini Fieros smak.
Martini är ett anrikt varumärke från Italien med en lång historia och drinken Fiero & Tonic har snabbt anammats av flera restauranger runtom i Sverige där det arrangeras flera events för att uppmärksamma den nya drinken. Bland annat på Calle P, Berns, Stureplan 1 och Mr French i Stockholm, Cielo Rooftop och Port de Soleil i Göteborg samt Kajuteriet, Badhytten Skanör och Grappa i Malmö.
Martini Fiero har en alkoholhalt på 14,9 procent och i en drink med mycket tonic blir förstås alkoholhalten låg.
Fiero Tonic
Ingredienser:
7,5 cl Martini Fiero
7,5 cl tonicvatten
Is
Blodapelsin
Gör så här:
Blanda Martini Fiero och tonicvatten med is, garnera med blodapelsin.
18 Aug 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
24 kockar vidare till kvaltävlingen i Årets kock -22
"I år har nivån varit väldigt hög och det gjorde det svårare än på länge för oss i juryn"
-
Vinn fina priser i vår tävling
Tävlingen pågår i två dagar
-
Miss Li lanserar ekologisk och vegansk cava
"Min cava är precis som jag"
-
Vinnare i kategorin ”Healthy food”
"Den här vinsten gör oss riktigt stolta"
-
Anna Westerberg blir ny hotelldirektör för Yasuragi
"Jag ser fram emot att utveckla nya hälsotrender, gästerbjudandet och destinationen Yasuragi"
-
Restaurangskifte på Åhléns city
Pane Fresco flyttar ut
-
Tillfällig bar i Hornstull - byggd av pärlplattor
"Vi älskar att utforska det nya, från bryggtekniker och smaker till konst och kultur"