Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Clarion Hotel Post firar med en sommarmarknad

 
Clarion Hotel Post firar med en sommarmarknadClarion Hotel Post planerar en dag i gastronomins tecken. I samband med Göteborgs 400-årsjubileum skapar Clarion Hotel Post en sommarmarknad på deras yta med namnet Vinterträdgården. 

Lördagen den 10 juni bjuder man in allmänheten att gå på hotellets sommarmarknad med fokus på mat- och dryckesupplevelser med en efterföljande efterfest på Terrassen.

– Som vi längtar till den här dagen! Här får vi, våra fantastiska medarbetare och samarbetspartners möjligheten att bjuda in alla göteborgare för att prova på våra olika erbjudanden och upplevelser som Clarion Hotel Post så framgångsrikt levererat sedan starten 2012. Det här kommer bli ett riktigt härligt party med det allra bästa vi har att bjuda på, säger Anders Sköld, VD på Clarion Hotel Post.

Byggnaden har varit ett landmärke för Göteborg i en fjärdedel av stadens existens och detta vill hotellet fira med göteborgare och gäster. Under sommarmarknaden får man uppleva allt vad hotellet kan leverera på bara några timmars tid.

Tillsammans med samarbetspartners har Clarion Hotel Post skapat en känsla av marknad i deras utrymme som kallas Vinterträdgården. Här kan de som vill köpa mat och dryck i mindre format och prova sig runt. Några exempel är en Lobster Roll från Norda och de välkända ostronen från restaurang VRÅ. Även hotellets konditor är på plats och skapar bakverk och gelato. Förutom mat och dryck hittar kommer även Odlingsbolaget Svalan och Skönhetsfabriken finnas på plats.

Eventet är lördagen den 10 juni mellan 12.00-17.00 och är kostnadsfritt för alla att delta på. Efter det startar efterfesten på Terrassen.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Clarion Hotel Post