Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Bokrelease: Snowfood av kocken Lindor Wink

 
Bokrelease:  Snowfood av kocken Lindor WinkSnowfood av Lindor Wink Snowfoood - kokbok för hungriga skidåkare gavs ut i mitten av november av Gawell Förlag. Boken är skriven och fotograferad av kocken och skidåkaren Lindor Wink.

Lindor Wink har en gedigen kockbakgrund med arbete bland annat hos stjärnkockar som Magnus Ek, Mathias Dahlgren, Tommy Myllymäki och Adam Dahlberg. De senaste åren har han rönt stora framgångar som coach åt juniorkocklandslaget.

Han menar att god mat och snö gör oss människor gott och den här boken innehåller mycket av båda. Här blandas två passioner- mat och skidåkning.
Den innehåller 75 vinterrecept för alla som vill äta gott före, under och efter en dag på snö. Rejäla frukostar, mat att ta med i backen, tilltuggen till afterski och de härliga middagarna som gärna får dra ut på tiden- inte i köket utan vid bordet medan vi delar dagens åk med varandra.

Boken är rikligt illustrerad med vackert recept skid och landskapsfotografi.

  - Känslan av att sitta vid ett dukat bord efter en lång dag ute gör en glad, kanske är det viktigaste inte vad som serveras utan gemenskapen med nära och kära, säger kocken och skidåkaren Lindor Wink.

 
Den förra boken i den här kokboksserien: Ät, Spring, Njut premierades med pris I World Gourmand cookbook Awards.

 


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Gawell Förlag