Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kockarnas mat auktioneras ut till högstbjudande i Musikhjälpen

 
Kockarnas mat auktioneras ut till högstbjudande i MusikhjälpenJessie Sommarström och Gustav Johanssons middagar auktioneras ut i årets Musikhjälpen. Nu auktionerar några kända kockar ut sin mat genom Musikhjälpen, för att stödja insamlingen "För en värld utan barnarbete".

Musikhjälpens insamlingsevenemang är nu i full gång. I 144 timmar sänder Sveriges radio i P3 och i SVT/SVT Play för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma och på olika vis samla in pengar till en undanskymd mänsklig katastrof.  I fjol var det Ingen människa ska lämnas utan vård som uppmärksammades, och i år är det För en värld utan barnarbete.

Till förmån för årets Musikhjälpen finns ett flertal auktioner på Tradera för den som älskar mat och restaurangupplevelser. Just nu finns möjligheten att buda hem en middag för 14 personer tillagad av Jessie Sommarström – kreativ ledare på Urban Deli och silvermedaljör i årets Kockarnas Kamp.

Men det är inte den enda auktionen för den matintresserade, på Tradera auktioneras även En jävligt god växtbaserad middag av matbloggaren Gustav Johansson till högstbjudande och kockarna från årets Kockarnas Kamp budar ut en festmåltid på tvåstjärniga Michelinrestaurangen Gastrologik i Stockholm. Även Svenska Kocklandslaget är med.


Här är auktionerna och vad budgivningarna är uppe i: 

En jävligt god middag av Gustav Johansson: - 12 000 kr 
  Unik middag på Urban Deli av Jessie Sommarström: - 20 500 kr 
Kockarna från kockarnas kamp bjuder på exklusiv festmåltid på Michelinrestaurang: - 45 500 kr
Exklusiv middag för upp till 10 personer med Svenska Kocklandslaget! - 14 500 kr 
Exklusiv middag för upp till 14 personer med Svindyrkock - 20 500 kr 


Det finns även en del andra auktioner med mat-tema i årets Musikhjälpen, bland annat en exklusiv middag med Timbuktu, cook along med Sofia Wood och chansen att göra månadens burgare på Bores.

Jason Diakité, Harald Wachtmeister, Joel Åhlin bjuder på middag! - 36 000 kr 
Laga pasta med Sofia Wood + bokpaket deluxe - 8 200 kr  
DU FÅR GÖRA MÅNADENS BURGARE PÅ BORES! - 11 000 kr 
Napolitansk pizzaugn och Lilla Napoli kommer hem och tränar upp dig! - 72 500 kr 

 Av: Annika Rådlund Källa och foto: Tradera