Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Yogi Christmas Tea - julte i limited edition

 
Yogi Christmas Tea - julte i limited editionYogi christmas tea med julsmaker av ekologisk apelsinolja, stjärnanis och nejlika. Yogi Christmas Tea med fina julsmaker av ekologisk apelsinolja, stjärnanis och nejlika. Teet säljs under en limiterad perios. Den goda julstämningen förstärks av att Yogi Tea stöttar utbildningsprojektet Medadumbara Organic.

Varje år lanserar Yogi Tea ett populärt julte i limited edition, med försäljning från oktober till december. Årets Christmas Tea är baserat på den sydafrikanska röda rooibosbusken som är naturligt koffeinfri. Teet är kryddat med fina julsmaker, som kanel, honeybush, apelsinolja och stjärnanis.

Yogi Christmas Tea är efterlängtad och en av Yogis populäraste produkter. Precis som övriga teer från Yogi Tea är det ekologiskt och KRAV-märkt med en komplex och kryddig smak.

- Julen som högtid är ju också förknippad med tacksamhet. I år har Yogi Tea valt att stötta Medadumbara Organic. Programmet gör det möjligt för barn i Sri Lanka att gå i skolan och öppnar därigenom dörren till en bättre framtid. Vi vill att vårt te ska göra gott på flera sätt, säger Sofia Malmén, Nordic Brand manager för Yogi Te.

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Yogi Tea