Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Högberga Gård startar julklappsinsamling

 
Högberga Gård startar julklappsinsamlingHögberga Gård samlar även i år in julklappar till behövande barn. Nu pryds Högberga Gård av många vackra julgranar, där den högsta är drygt fyra meter hög. Även i år kommer dessa granar att bli uppsamlingsplats för julklappar till barn som annars riskerar att bli utan. Ett initiativ som blivit stor succé fem år i rad.

- Den som vill bidra slår in ett paket och kommer sedan och lämnar den under någon av våra granar. Man kan själv välja vad man vill ge, leksaker eller kläder i fint skick. Paketet ska ha storleken av en skokartong och på etiketten ska det stå vilken ålder klappen passar och om den är tänkt till en tjej eller kille, meddelas det från personalen.

Julklappsinsamlingen sker i nära samarbete med Lidingö Stad som ser till att julklapparna når de familjer på Lidingö som behöver dem. Julklapparna kan lämnas under granarna i herrgården från den 3 december.

- När det är fullt under granarna ser vi till att de hamnar i trygga händer och att tomten lämnar dem hos barnen i tid innan julafton. Det är ett enkelt sätt att ge ett litet bidrag som skänker stor glädje.

Högberga Gårds koonferensanläggning är centralt belägen på Lidingö och det arrangeras både konferens, bröllop, weekends och fester. 2010 öppnade man Sveriges första toscanska vinfabrik på anläggningen och under våren 2016 öppnade Högberga Havsspa.


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Högberga Gård