Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Han blir ny hotelldirektör på ett av Stockholms största hotell

 
Han blir ny hotelldirektör på ett av Stockholms största hotellFredrik Elfgren blir ny hotelldirektör för Clarion Hotel Amaranten. Fredrik Elfgren tillträder i december som ny hotelldirektör för Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmen.
 –Clarion Hotel Amaranten har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta och med sin unika design influerad av 60-talsflärd är det ett boutiquehotell i storformat med närhet till stadens puls, en naturlig mötesplats på Stockholmskartan, säger Fredrik Elfgren.

Fredrik kommer närmast från tjänsten som hotelldirektör för Comfort Hotel Västerås & Comfort Hotel Xpress Stockholm Central och innan dess från roller som Director of Inhouse sales för Clarion Hotel Stockholm och Supervisor Inhouse sales på Clarion Hotel Arlanda Airport.

-Det känns väldigt roligt att få välkomna Fredrik tillbaka till oss på Clarion igen. Med hans mod, energi och ”ever changing mentalitet” kommer han ta Clarion Hotel Amaranten till nya nivåer och erbjuda spännande upplevelser för såväl hotellgäster som Kungsholmsbor! Säger Henrik Berghult, Driftsdirektör Clarion Hotel Sverige.

Clarion Hotel Amaranten är ett av Stockholm största hotell med sina 461 rum och 8 konferenslokaler där du möter spännande design och ett unikt utbud av mat och dryck på restaurang Kitchen & Table och Tap Room. Hotellet ligger i centralt på Kungsholmen. Hotellet helrenoverades 2016 med inspiration från hotellets 60-talshistoria och Mad Men.

 –Clarion Hotel Amaranten har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta och med sin unika design influerad av 60-talsflärd är det ett boutiquehotell i storformat med närhet till stadens puls, en naturlig mötesplats på Stockholmskartan med alla möjlighet för att skapa spännande samarbeten. Jag ser fram emot att checka in, säger Fredrik Elfgren.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Clarion Hotels