Han blir ny hotelldirektör på ett av Stockholms största hotell
20 Nov 2021
–Clarion Hotel Amaranten har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta och med sin unika design influerad av 60-talsflärd är det ett boutiquehotell i storformat med närhet till stadens puls, en naturlig mötesplats på Stockholmskartan, säger Fredrik Elfgren.
Fredrik kommer närmast från tjänsten som hotelldirektör för Comfort Hotel Västerås & Comfort Hotel Xpress Stockholm Central och innan dess från roller som Director of Inhouse sales för Clarion Hotel Stockholm och Supervisor Inhouse sales på Clarion Hotel Arlanda Airport.
-Det känns väldigt roligt att få välkomna Fredrik tillbaka till oss på Clarion igen. Med hans mod, energi och ”ever changing mentalitet” kommer han ta Clarion Hotel Amaranten till nya nivåer och erbjuda spännande upplevelser för såväl hotellgäster som Kungsholmsbor! Säger Henrik Berghult, Driftsdirektör Clarion Hotel Sverige.
Clarion Hotel Amaranten är ett av Stockholm största hotell med sina 461 rum och 8 konferenslokaler där du möter spännande design och ett unikt utbud av mat och dryck på restaurang Kitchen & Table och Tap Room. Hotellet ligger i centralt på Kungsholmen. Hotellet helrenoverades 2016 med inspiration från hotellets 60-talshistoria och Mad Men.
–Clarion Hotel Amaranten har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta och med sin unika design influerad av 60-talsflärd är det ett boutiquehotell i storformat med närhet till stadens puls, en naturlig mötesplats på Stockholmskartan med alla möjlighet för att skapa spännande samarbeten. Jag ser fram emot att checka in, säger Fredrik Elfgren.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Clarion Hotels
20 Nov 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Michael Andersson vinnare av Årets kock 2024
Med 776 poäng i finalen var han en tydlig vinnare
-
Max lanserar ny hemlig burgare utan namn och bild
"Det kan låta kaxigt men vi vill alltid hitta nya sätt att erbjuda våra gäster spännande smakupplevelser på"
-
Leif Mannerström delar sina recept på Recipify
"Jag hoppas att mina recept kan användas för att skapa underbara minnen i köket i många år framöver"
-
Strawberrys restaurangkedja The Social lanserar en ny burgare
"Vår burgare har en stark koppling till naturen"
-
Krögare Jesper Taube har skapat julbord till sjöss i 30 år
"Det känns nästan surrealistiskt att det har gått 30 år sedan jag dukade fram första julskinkan ombord"
-
Picadeli nominerat till Sveriges Snyggaste Kontor
Det nya huvudkontoret i Gamlestadens Fabriker har nominerats till den prestigefyllda tävlingen.
-
Albin Edberg blir kulinarisk ledare på Carotte
"Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet och komma med nya idéer"