Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Gustav Otterberg blir ny kökschef på Grand Hotel Saltsjöbaden

 
Gustav Otterberg blir ny kökschef på Grand Hotel SaltsjöbadenGustav Otterberg vill höja Grand Hotel Saltsjöbaden till en ny matdestination. Grand Hotel Saltsjöbaden har nu anställt Gustav Otterberg som ny kökschef, han har lång erfarenhet i branschen och kommer senast från Van Der Nootska Palatset. Tidigare har han även varit kökschef på på Artipelag, byggt upp Guide Michelin-prisade Ekstedt i centrala Stockholm samt den legendariska stjärnkrogen Leijontornet.

Gustav vill höja Grand Hotel Saltsjöbaden till en ny kulinarisk matdestination och menyn ska präglas av ekologiska och lokalproducerade råvaror.

- Det ska bli roligt att få ansluta till Grand Hotel Saltsjöbaden, hotellet har en fantastisk historia och en stämningsfull atmosfär. Jag ser fram emot att bli en del av hotellet samtidigt som jag hoppas att min kunskap om matlagning ska kunna höja Grand Hotel Saltsjöbaden till en kulinarisk matdestination, säger Gustav Otterberg.

Hans matfilosofi utgår från närheten till naturen och hantverket kring hur man värnar råvaran. 

- Ja, det är väl så att plötsligt händer det. Alla solar och månar står i rätt position och då helt utan förvarning dyker det upp en lösning man inte kunnat ana. Gustav passarperfekt hos oss på Grand Hotel Saltsjöbaden, han har en mycket fin erfarenhet som han blivit belönad för. Ett nytt kapitel i Grand Hotel Saltsjöbadens långa och händelserika historia, säger Katarina Romell vd Grand Hotel Saltsjöbaden.

 Av: Annika Rådlund
Foto: Grand Hotel Saltsjöbaden och Annika Rådlund