Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nordic Choice Hotels startar sin julklappsinsamling "Ensam julgran"

 
Nordic Choice Hotels startar sin julklappsinsamling Ensam julgranNordic Choice Hotel samlar in julklappar för tionde året i rad. Sedan starten 2012 har Nordic Choice Hotels genom sina gäster samlat in 446 370 julklappar till barn och vuxna i en krävande livssituation genom satsningen "Ensam julgran". Nu drar årets insamling igång och målsättningen är tydlig. Insamlingen som firar 10 år ska passera halvmiljonsvallen.

Nordic Choice Hotels drygt 210 hotell samlar sedan 2012 in julklappar på uppdrag av lokala organisationer i hela Norden. Syftet är att bidra till att människor i en svår livssituation ska få en lite bättre jul.

– Vi är mycket tacksamma för den generositet vi har sett på våra hotell varje jul under de senaste nio åren. Både gäster som bor på våra hotell och de som kommer förbi för att lägga en julklapp under granen har bidragit till att göra julen lite bättre för otroligt många. Jag är stolt över att vår viktigaste tradition fyller tio år i år, och att "Ensam julgran" gör skillnad i de närmiljöer som våra hotell är en del av, säger Torgeir Silseth, koncernchef Nordic Choice Hotels.

Hotellen väljer själva vilka lokala organisationer de vill samarbeta med. Tidigare och nuvarande samarbetspartners har varit Röda Korset, härbärgen, asylmottagningar, Kyrkans stadsmission och Frälsningsarmén.

Fram till den 16 december
kan man leverera en julklapp till ett valfritt Nordic Choice Hotels. De som vill och har möjlighet att bidra kan göra följande:

Köp en present.
Tänk på att presenten kan vara något ett barn eller en vuxen önskar sig.
Det kan vara en upplevelse, som ett presentkort på bio till exempel.
Du behöver inte slå in presenten utan lägg gärna till ett kort där du skriver vem presenten kan passa.
 Till exempel "God Jul till dig som är 3-5 år och gillar att leka utomhus. Julhälsningar från Tina".
Lämna in julklappen till ett valfritt Nordic Choice HotelAv: Annika Rådlund Källa och foto: Clarion Hotels