BBQ Ranch - ny burgare i fyra tappningar
14 Aug 2019
– På senaste tiden ser vi att intresset för köttliknande produkter har tagit fart, både i Sverige och internationellt, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef. Vi började utveckla Delifresh Plant Beef för flera år sedan och när vi nyligen lanserade den fick den ett fint mottagande hos gästerna, som framförallt uppskattar den goda smaken. Det känns fantastiskt bra att utöka våra kampanjburgare till hela fyra varianter, för våra gäster ska lätt kunna göra sina val beroende på vad de gillar och utan konstigheter kunna variera sina val av proteiner.
Max lanserade i slutet av maj Delifresh Plant Beef för att erbjuda flexitarianer, klimatarianer och köttälskare ett välsmakande och mättande proteinalternativ. BBQ Ranch serveras med bacon till köttburgaren och kycklingburgaren och allt nötkött, kyckling och bacon som serveras på MAX kommer från Sverige. BBQ Ranch Halloumi eller Delifresh Plant Beef är lakto-ovo-vegetariska. Övriga ingredienser till BBQ Ranch är ranchdressing som ger en frisk touch till den mer mustiga BBQ-såsen, picklad jalapeño, cheddarost, tomat, rödlök och isbergssallad omslutet av briochebröd.
Mac ’n’ Cheese är en helt ny side order som också gästspelar på menyn. Mac ’n’ Cheese är makaroner och smält ost som friteras och säljs i 4-pack och 6-pack. Dessutom är säsongssmaken för LyxShake också en nyhet, då Max för första gången presenterar Hallon & Vit choklad.
- Jag tror att alla som gillar den amerikanska varianten av stuvade makaroner med mycket smält ost, kommer att älska vår nya side order Mac ’n’ Cheese, säger Max chefskock Jonas Mårtensson. Och som en härlig ”treat” är LyxShaken med sötsyrlig hallonfudge och vit choklad som har en len krämig sötma. Det är smaker som gifter sig fint med glass och grädde eller till vår veganska shake som har kokosmjölk som bas.
Kampanjburgaren och tillbehöret Mac ’n’ Cheese serveras på MAX meny under kampanjperioden den 15 augusti – 16 oktober 2019. LyxShake Hallon & Vit choklad finns på menyn från den 15 augusti fram till mitten av januari 2020.
14 Aug 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"