Alexander Sjögren på 7:e plats i Bocuse d’Or i kväll
25 Jan 2017
Sverige kom på en hedrande 7:e plats. Guldet gick till USA, silver till Norge och brons till Island.
Alexander Sjögren som tävlade för Sverige har kämpat i två år. Han presterade fantastiskt under gårdagen då han under 5 timmar och 35 minuter tillagade en vegansk tallrikspresentation och en fatpresentation på Bressekyckling och hummer.
Alexander Sjögren tävlade mot 23 nationer i Kock VM. Tolv tävlade igår och de resterande tolv idag. Klockan 18:00 idag den 25 januari började prisutdelningen.
.
Av: Annika Rådlund
25 Jan 2017
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
Fredagskockens goda grilltillbehör "Libanesisk kycklingfest"
Myntabulgur, syrad rödlöksallad, paprikahummus och vitlöksyoghurt
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen