Tommy Myllymäki ny juryordförande för Årets Kock
22 Nov 2019
2007 stod Tommy Myllymäki som segrare i Årets Kock och han har därefter tävlat och coachat andra i internationella matlagningstävlingar med stor framgång. Tommy har under många år varit en självklar medlem i juryn för Årets Kock, nu blir han juryns ordförande.
– Jag är otroligt hedrad och glad över uppdraget och jag ser verkligen fram emot att få vara med i den fortsatta utvecklingen av tävlingen Årets Kock, säger Tommy Myllymäki, ny juryordförande Årets Kock och grundare av Aira som öppnar våren 2020.
Juryns ordförande har uppdraget att sätta samman och leda den jury som bedömer i tävlingen Årets Kock – SM i professionell matlagning. Nytt från och med i år är att ordförandeskapet tillsätts för en treårsperiod åt gången.
– Tommy Myllymäki är en respekterad kock både nationellt och internationellt och är med sin passion för gastronomi och förståelse för tävlingsförfarandet en stor tillgång till teamet, säger Andreas Stenberg, vd Årets Kock.
Av: Annika Rådlund Källa: Årets kock
22 Nov 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Stockholm Beer & Whisky Festival är igång
"Rekordnärvaro från USA på årets mässa"
-
Stureplansgruppen har öppnat ny italiensk restaurang vid T-centralen
“Vi är inte här för att krångla till det, du får mycket krog för pengarna”
-
Drinkrecept: Kärleksdrink med Kärleksgin
Årets pridedrink med gin framtagen av Tevsjö destilleri
-
Björn Frantzén och Orrefors lanserar en ny glasserie
"Den nya produktserien understryker vikten av samarbete mellan specialiserade hantverk som både kompletterar varandra och delar vision"
-
Wolt utökar till fler Stockholmsområden
Från och med onsdag kommer det finnas fler restauranger och butiker på plattformen.
-
A Chau Lien utsett till årets leverantör
Vi är jättestolta över att få den här utmärkelsen!
-
Tommy Myllymäki och Pi Le öppnar salladsbar på NK
"Det blir mycket grönt på restaurangen, både vad gäller meny och inredning"