Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Ny styrelse för Årets Kock ger nya möjligheter

 
Ny styrelse för Årets Kock ger nya möjligheterMalin Söderström, Karl Ljung och Thomas Sjögren är tar nu plats i styrelsens för Årets Kock AB.
Nu meddelar Årets kock att i den nya styrelsen ingår representanter från näringslivet och framgångsrika kockar vars gemensamma erfarenhet och kompetens ska bidra till den fortsatta utvecklingen av Årets Kock AB. 

– Det är en stark laguppställning och jag ser fram emot att ta mig an de möjligheter och utmaningar vi har framför oss tillsammans med den nya styrelsen, säger Inger Myresten, ordförande Årets Kock AB. 

IMalin Söderström, Karl Ljung och Thomas Sjögren är  tar nu plats i styrelsens för Årets Kock AB. 

– Det är tydligt att våra nya ägare verkligen vill vara en positiv kraft för utvecklingen av svensk gastronomi då både Patrik Hansson och Fredrik Spendrup tackade ja till en plats i styrelsen, säger Andreas Stenberg, vd Årets Kock. Det är även viktigt med en bred förankring i branschen, därför är det extra kul att få med Malin Söderström i styrelsen.

Årets Kock har format svensk matkultur sedan starten 1983. Årets Kock AB:s huvudsakliga verksamhet är att driva tävlingen Årets Kock - SM i professionell matlagning. Med de nya ägarna och genom den nya styrelsen intensifieras arbetet med att utöka verksamheten ytterligare och fortsätta leda svensk gastronomi in i framtiden.

Den nya styrelsen består av:

Inger Myresten, marknadschef, Arla Styrelseordförande
 Mårten Lyth, kommunikationsdirektör, Spendrups
 Patrik Hansson, vd Arla Sverige
 Fredrik Spendrup, vd Spendrups
 Karl Ljung, Årets Kock 1999 och L’avventura
 Thomas Sjögren, Årets Kock 2015 och Grano
 Malin Söderström, Restaurang Moderna Muséet, the Fishery och Systrarna Söderström.  ­      Av: Annika Rådlund Källa och foto: Årets kock