Operakällaren öppnar ny uteservering
27 Jun 2020
Stefano Catenacci har varit kökschef kökschef på restaurangen Operakällaren sedan 1996 och det är även han som har satt menyn till uteserveringen. Menyn visar rätter som Kalixlöjrom med gräddfil, citron och potatischips, friterad torsk med kokt färskpotatis, gräslökskräm och fänkålscrudité samt Operakällarens råbiff. Gäster som bara vill ta ett glas vin, champagne eller annan dryck är också välkomna.
- Vi är så glada att få berika Stockholm med en solig uteservering. Självklart är vi måna om att minska smittspridning och följer alla rekommendationer och restriktioner från Folkhälsomyndigheten, säger Abbe Ibrahim, VD på Operakällaren.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Operakällaren
27 Jun 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"