Operakällaren öppnar ny uteservering
27 Jun 2020

Stefano Catenacci har varit kökschef kökschef på restaurangen Operakällaren sedan 1996 och det är även han som har satt menyn till uteserveringen. Menyn visar rätter som Kalixlöjrom med gräddfil, citron och potatischips, friterad torsk med kokt färskpotatis, gräslökskräm och fänkålscrudité samt Operakällarens råbiff. Gäster som bara vill ta ett glas vin, champagne eller annan dryck är också välkomna.
- Vi är så glada att få berika Stockholm med en solig uteservering. Självklart är vi måna om att minska smittspridning och följer alla rekommendationer och restriktioner från Folkhälsomyndigheten, säger Abbe Ibrahim, VD på Operakällaren.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Operakällaren
27 Jun 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Nytt besked om begränsade öppettider för serveringsställen
Gäller från och med 1 mars
-
Nytt initiativ för att inspirera kvinnor att delta i gastronomiska tävlingar
Intresserade kommer att coachas av rutinerade tävlingskockar
-
Succé för Icehotels livestreaming
"Det känns extra härligt att kunna sprida glädje i dessa tider"
-
Regeringen presenterar nya stödåtgärder
"Vi har ett fortsatt ansträngt läge, därför ökar vi takten genom flera nya stödåtgärder"
-
Grand Hôtel kvalitetssäkrar sin städning
"I det arbetet ingår det att vi städar hela hotellet kontinuerligt varje timme och att hotellrummen städas två gånger dagligen"
-
Nytt hotell öppnar på Östermalm
Fastigheten har omvandlats till ett vackert boutiquehotell med känsla av en modern internationell stadsvilla
-
Ten Hotel öppnar i vår - redan finalist till arkitekturpris
"Med vår affärsidé vill vi bevisa att lågt pris kan vara synonymt med hög kvalitet"