Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Operakällaren öppnar ny uteservering

 
Operakällaren öppnar ny uteserveringStrömmen by Operakällaren med meny signerad Stefano Catenacci. Tisdag den 23 juni öppnade Operakällaren sin nya uteservering, Strömmen by Operakällaren. På verandan erbjuds vin och mat med utsikt över kungliga slottet. Menyn består av enklare måltider signerad Stefano Catenacci.

Stefano Catenacci har varit kökschef kökschef på restaurangen Operakällaren sedan 1996 och det är även han som har satt menyn till uteserveringen. Menyn visar rätter som Kalixlöjrom med gräddfil, citron och potatischips, friterad torsk med kokt färskpotatis, gräslökskräm och fänkålscrudité samt Operakällarens råbiff. Gäster som bara vill ta ett glas vin, champagne eller annan dryck är också välkomna.
 
- Vi är så glada att få berika Stockholm med en solig uteservering. Självklart är vi måna om att minska smittspridning och följer alla rekommendationer och restriktioner från Folkhälsomyndigheten, säger Abbe Ibrahim, VD på Operakällaren.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Operakällaren