Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

O’Learys har öppnat vid Hötorget i Stockholm

 
O’Learys har öppnat vid Hötorget i StockholmSociala spel, som airhockey, fussball, shuffleboard, pucket och dagz, är något som det satsas extra mycket på i nya O’Learys Hötorget. I början av oktober öppnade O’Learys sin nya nöjesrestaurang vid Hötorget i Stockholm. Den nya enheten bjuder på två våningar och 635meatertainment - mat i kombination med sport och sociala spel och aktiviteter. 

Klassiker som shuffleboard, air hockey och fussball samt nya mer moderna spel som klask och dagz – finns på plats. Henrik Hermansson, en av ägarna på nya O’Learys Hötorget, menar att man inte ska bli förvånad om det plötslig rullas fram ett pingisbord för en omgång rundpingis.

- Det kommer bli en riktigt kul höst! Med kombinationen av mat, sport och roliga, och ibland kanske otippade, spel och happenings har vi alla förutsättningar att bli en självklar mötesplats för människor som vill umgås och äta och dricka gott tillsammans. Vi kan erbjuda något som i nuläget saknas i den här delen av stan och vi hoppas att det också kan locka till många spontana besök hos oss, säger Henrik Hermansson, en av ägarna av nya O’Learys Hötorget.

Den nya restaurangen ligger i Indiskas gamla lokaler och huserar på två våningsplan. Den nedre våningen är restaurang och bjuder på såväl klassiska O’Learys-rätter som ett matchutbud för den sportintresserade. På övervåningen finns det ett stort utbud av aktiviteter och spel  samt servering av mat och dryck.

- Vi kommer att fortsätta satsa mycket på eatertainment framåt, för att skapa mötesplatser som bjuder in till spontana besök som kan få bli långa av bara farten, säger Kenneth Lorentzen, VD på O’Learys.

Området kring Hötorget genomgår för närvarande en omvandling med fokus på att skapa ett rikt upplevelse- och restaurangliv. Nya O’Learys Hötorget ägs av Local Market Group, som även äger O’Learys Tolv och O’Learys Vällingby. Av: Annika Rådlund Källa och foto: O´Learys