Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Elite Eden Park Hotel öppet igen efter renovering

 
  • Elite Eden Parks nyrenoverade lobby.

    Elite Eden Parks nyrenoverade lobby.

  • Utsikt över Humlegården i Stockholm från hotellets lobby.

    Utsikt över Humlegården i Stockholm från hotellets lobby.

Föregående
Nästa
 
Elite Eden Park Hotel är Elite Hotels exklusiva hotell på Sturegatan i centrala Stockholm. Hotellet har precis öppnat upp efter sommarens renovering och nu stoltserar numera de med helt nytt restaurangkoncept, en inbjudande reception och lobby som fått ett lyft med ny modern inredning.


 –Vi är väldigt stolta och glada att fördjupa vårt samarbete ytterligare med krögaren Jonas Svensson. Elite Eden Park Hotel är ett premiumhotell med bästa läge till Stureplans puls och Humlegårdens lugn. Att nu kunna öppna hotellet och erbjuda hotellets gäster flera fantastiska matupplevelser både på Miss Voon och Goma känns fantastiskt roligt, säger David Halldén som är VD på Elite Hotels.

Den nya asiatiska gastropuben Goma
bjuder in till ett helt nytt restaurangkoncept. Bakom gastropuben står stjärnkocken Jonas Svensson som sedan tidigare driver den omtyckta restaurangen Miss Voon som också finns att hitta på hotellet. På Goma kommer dryck att stå i fokus med väl utvalda smårätter som passar till. Hit välkomnas både hotellets gäster samt de som önskar komma förbi för ett kulinariskt möte, lunch, take away, middag eller en trevlig afterwork.

För att premiera sina fantastiska medlemmar erbjuder Elite Eden Park Hotel i samband med nyöppningen förmånliga priser på boende för alla medlemmar i Elite Hotels Rewards. Dessutom kommer gästerna att få chansen att prova hotellets två restauranger, Miss Voon och Gastropuben GOMA, med 20 procent rabatt på matnotan. 

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Elite Hotels

elite.se/edenpark