Nya kalla dricksoppor från Kelda
7 Apr 2018
– Idag finns det många alternativ för den som är ute efter ett snabbt mellanmål men många av produkterna är söta. Vi ser att det finns en efterfrågan på grönsaksbaserade on-the-go alternativ som funkar både som mellanmål och som en lättare lunch i kombination med något annat. Våra nya dricksoppor gör det väldigt enkelt och smidigt för dig att öka det dagliga intaget av grönsaker utan att du behöver lägga ner extra tid på att förbereda måltiden, säger Marie Lannebrink, Senior Brand Manager på Kelda.
Kelda Go Soup Kall dricksoppa är ett helt nytt koncept bland färdiga soppor. De är rika på fibrer, kalorisnåla och helt fria från tillsatt socker. De kommer i tre smakkombinationer:
- Gurka, avokado, mynta, spenat, spirulina – för alla som älskar den gröna trenden. Frisk med härlig eftersmak av mynta.
- Morot, mango, citron, ingefära, chili - för alla som vill ha en asieninspirerad soppa med extra boost. Smakfull med en hint av ingefära och chili.
- Tomat, paprika, jordgubb, svartpeppar - för alla som älskar traditionell tomatsoppa. Klassiska smaker där de söta jordgubbarna och svartpeppar ger en trevlig twist.
Tips: Prova att göra havre- eller dadelbollar till sopporna eller kombinera med en lätt sallad eller en god nötmix.
7 Apr 2018
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
Fredagskockens goda grilltillbehör "Libanesisk kycklingfest"
Myntabulgur, syrad rödlöksallad, paprikahummus och vitlöksyoghurt
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen