Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nedräkning inför Fastfood & Café & Restaurant Expo

 
Nedräkning inför Fastfood & Café & Restaurant ExpoFastfood & Café & Restaurant Expo kommer arrangeras på Kistamässan 24-25 maj 2022. Om två veckor slås portarna åter igen upp för branschmässan Fastfood & Café & Restaurant Expo (FFCR) i Stockholm. Med 250 utställare startar mässan igen efter underhåll under pandemin.

Easyfairs meddelar att  kända branschpersonligheter kommer att finnas på plats och det kommer att bjudas på en del överraskningsmoment för att fira att det oönskade uppehållet är slut.

– Det känns fantastiskt att återigen kunna planera en mässa för restaurang, café och fastfood-branschen, där möten, affärer och inspiration flödar. I år kommer det även hända något lite extra. Men det säger jag inget mer om nu utan det får besökarna uppleva på plats på eftermiddagen den första mässdagen, säger Business Area Manager Lisa Zenovon

På mässan kommer det att finnas allt inom mat, dryck, utrustning och maskiner under ett och samma tak. Bland utställarna på Kistamässan finns landets största grossister, branschens ledande leverantörer och flera mindre uppstickare. På mässans scenprogram återfinns namn som Lisa Lemke, Frida Nilsson. Sebastian Gibrand, Jens Dolk och Hans Skruvfors.

– Det är just kombinationen eller mixen om man hellre vill kalla den så, som gör mötesplatsen så intressant. Vi är tacksamma och stolta över det startfält vi har och ser fram emot att kunna bjuda branschens besökare och utställare på ett riktigt välfyllt smörgåsbord. Vi är så redo för att köra mässa igen, fortsätter Lisa.

Ny mässkalender 
I vågorna efter pandemin kommer nu ett pärlband av FFCR-mässor med start i Stockholm den 24-25 maj. Därefter arrangeras mässan i Göteborg den 21-22 september och Malmö den 18-19 oktober. Från och med i år kommer FFCR i Stockholm att arrangeras varje vår. På höstarna varvas mässan i Göteborg och Malmö vartannat år.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Easyfairs