Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Lounge Expo och GastroNord satsar på mässa i höst

 
Lounge Expo och GastroNord satsar på mässa i höstLounge Expo och GastroNord planerar för mässa 20-22 oktober 2020. GastroNord och Lounge Expo planerar för en mässa för branschen den 20-22 oktober på Stockholmsmässan. Ledord och fokus på mässan kommer att vara "nystart".

Med fokus på nystart kommer man i höst lyfta fram erfarenheter från krisen men också visa på framtidstro där nya kreativa idéer och affärsmöjligheter kommer presenteras och diskuteras. Ett aktuellt och inspirerande seminarieprogram som ska attrahera branschens beslutsfattare håller på att produceras. 

Arrangörerna Stockholmsmässan och BraMässor tvingades som bekant att skjuta upp Lounge Expo och GastroNord som skulle ha gått av stapeln tillsammans den 31 mars - 2 april 2020 på Stockholmsmässan, på grund av den rådande pandemin.  Många av de planerade programpunkterna  som tidigare fanns med i mässprogrammet kommer också att finnas med i höst. Bland annat planerar man att genomföra Housekeeping Forum som i våras hade över 100 anmälda deltagare.

–Vi är människor som vill och behöver träffas. Nu får vi göra det ansvarfullt och under ordnade former. BraMässor har introducerat ett koncept för att hjälpa besökare och utställare att umgås säkert. Safe to Visit heter det, säger Bosse Magnusson Vice VD BraMässor.

Han menar att med säkerhetsavstånd mellan besökare och genom att följa de aktuella riktlinjerna så ska det gå att genomföra en bra och givande mässa. Men det är förstås om mässförbudet hävs i höst.

–På mässor gör man affärer och får nya idéer och inspiration. Vi är övertygade om att Sverige öppnar upp senast efter sommaren och att Lounge Expo och GastroNord blir en given nystart, säger Bosse Magnusson.Av: Annika Rådlund Foto: Getty Images

 Lounge Expo, som vänder sig till beslutsfattre inom hotell, och GastroNord samlar tillsammans närmare 300 utställare och är Nordens ledande mässor för hotell- och restaurangbranschen.