Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Lakritsfabriken börjar med digitala lakritsprovningar

 
Lakritsfabriken börjar med digitala lakritsprovningarNu tar Lakritsfabriken och utvecklar sitt koncept och ska nu även satsa på att  hålla provningar helt digitalt.
– Efterfrågan på provningar är fortsatt stor och den ökade kunskapen kring digitala möten gör att vi nu kan få fler att vilja delta online, säger Martin Jörgensen, ägare av Lakritsfabriken i Ramlösa.


För tio år sedan lanserade Lakritsfabriken Sveriges första glutenfria premiumlakrits, och idag finns de inte bara i Sverige utan även i våra nordiska länder samt Tyskland, Schweiz, Spanien, England och USA. Nu har sortimentet vuxit och innehålle bland annat chokladdoppad lakrits med olika smaksättningar samt lakritsråvaror för matlagning, bakning och desserter. Lakritsfabriken i Ramlösa drivs av Martin Jörgensen, tidigare kock och sommelier, och distribueras på den svenska marknaden av systerföretaget ScandChoco AB. 
Nu går det ett steg till i utvecklingen och lanserar digitala provningar.  

 Lakritsfabrikens första digitala provningar
kommer att vara under en timme. Under provningen kommer deltagarna att få känna, smaka och lära sig om lakrits. Genomgången kommer att handla om  allt från odling, tillverkning, produktion samt om hur idén till Lakritsfabriken kom till. 

     – I en tid av förändring kan vi nu även se till att lakritsälskare från alla världens hörn kan delta online på en provning och lära sig mer om det svarta guld som tagit världen med storm. 

Kunder som anmäler sig får hem ett helt kit innehållande provningsark, guide och samt alla lakritsprodukter som ska prövas. Det finns även möjlighet att boka privata provningar online för företag eller privatpersoner.

 –Vi ser otroligt många möjligheter med att kunna erbjuda provningar online. Genom det digitala kan vi nå ut till även fler kunder i Sverige och även sprida kunskap om lakrits online till fler länder där våra produkter går på export, Säger Martin Jörgensen.

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Lakritsfabriken