Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Clarion Hotel lanserar session rooms för Clubhouse

 
Clarion Hotel lanserar session rooms för ClubhouseClarion Hotel lanserar session rooms för Clubhouse i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det amerikanska ljudbaserade sociala nätverket Clubhouse har på kort tid etablerat sig som det nya alternativet till andra sociala medier. I appen kan användare bokstavligen prata med varandra i olika digitala rum. Något som Clarion Hotels nu hakar på.

Nya tider innebär ny teknik och därför lanserar nu Clarion Hotel session rooms för Clubhouse i Stockholm, Göteborg och Malmö. Allt sänds live i Clubhouse app och den som vill lyssna på ett samtal måste därför befinna sig i samma rum samtidigt, till skillnad mot upplägget kring podcasts. 
 – De som som hyr rummet för att ha ett "clubhouse session" är på hotellet i rummet,  övriga följer samtalet via appen, förklarar marketing manager Cecilia Flodin.    
 
I takt med att allt fler personer gett sig in i diskussioner på plattformen har kända namn som Facebooks vd Mark Zuckerberg, entreprenören Elon Musk och svenska Spotifygrundaren Daniel Ek gjort entré i olika rum. Naturligtvis finns även Petter A. Stordalen och Emilie Stordalen på Clubhouse och hostar AW varje torsdag klockan 18.00 där spännande dialoger tar plats.

 – På Clarion Hotel står mötet mellan människor i fokus, det är i mötet som människor och företag utvecklas och våra hotell skall vara arenan för detta både fysiskt och digitalt. Vi är ett innovativt hotellbrand som har en historia av att attrahera early adaptors så att vi som första hotellgrupp i världen lanserar Clubhouse Session Rooms ligger helt i linje med vad vi önskar erbjuda våra gäster i framtiden, säger Henrik Berghult, Driftsdirektör Clarion Hotel Sverige & Finland.

Lansering av Clarions Clubhouse Session Rooms sker under våren 2021.

 – De lanseras i april på Clarion Post, Malmö Live och Clarion Sign, berättar Cecilia Flodin.


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Clarion Hotels