Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kändisarna vi helst firar midsommar med

 
  • Countryside Hotels har gjort en undersökning om vilken kändis de flesta vill fira midsommar med.

    Countryside Hotels har gjort en undersökning om vilken kändis de flesta vill fira midsommar med.

  • Tareq Taylor är en av de kändisar som svenskar helst vill fira midsommar med.

    Tareq Taylor är en av de kändisar som svenskar helst vill fira midsommar med.

Föregående
Nästa
 
En ny undersökning från Countryside Hotels avslöjar vilken kändis svenskar helst firar midsommar med i år. I toppen hittar vi bland annat en kock.

Bland topp fem bland de kändisar vi helst vill fira midsommar med hittar vi: Kalle Moraeus, följt av  komikern Per Andersson, Tareq Taylor, Carola och Johan Glans.

–Det finns nog få personer som förkroppsligar traditionell svensk sommar så mycket som Kalle Moraeus och det är inte konstigt att svenskarna vill ha nån runt bordet som kan spela både basfiol och flöjt, säger säger Anna Övergaard på Countryside Hotels. 

Kocken, krögaren och tv-profilen Tareq Taylor är också med bland topp fem och även Carola. Två komiker har också tagit plats på topplistan; Per Andersson och Johan Glans.

–Det är också spännande att notera att två komiker tagit sig in på årets topplista över midsommarsällskap, kanske är det så att vi har lite extra behov av humor med allt tufft som händer i omvärlden.


Vilken kändis spenderar du helst midsommar med?
Kalle Moraeus
Per Andersson
Tareq Taylor
Carola
Johan Glans

–Midsommar är för många mat, sång, dans och spex, och årets topplista innehåller de perfekta personerna för att få ihop alla de delarna. Den svenska drömmen är kanske att samla alla fem runt en fäbod och midsommarstång och bara njuta, säger Anna Övergaard.Undersökningen genomfördes under första halvåret 2022 och besvarades av 731 svenskar över 18 år.
Av: Annika Rådlund Källa: Countryside Hotels
Foto: Getty Images och Cecilia Wikbladh