Smådalarö Gård Hotell & Spa fick två utmärkelser i LIV Hospitality Design Awards
21 Jun 2022
– Det är fantastiskt att Smådalarö Gård, som enda skandinaviska hotell, får motta ett sådant ansett internationellt designpris. Vi är stolta att kunna erbjuda våra gäster en unik skärgårdsupplevelse där internationell lyx möter Dalarös natursköna omgivning, säger Christian Madsen, hotelldirektör Smådalarö Gård Hotell & Spa.
Design-och arkitektbyrån Koncept står bakom destinationens arkitektur och inredning. Huvudarkitekt är Marco Flamini och interiördesigner är Miré Andersson.
LIV Hospitality Design Awards är syskonpris till International Design Awards (IDA), BLT Built Design Awards (BLT) och Architecture MasterPrize (AMP), och förvaltas av organisationen 3 C Awards.
Om Smådalarö Gård
Smådalarö Gård byggdes 1810 av Kapten Carl Peter Blom som en festplats efter hans äventyr på världens hav och har sedan dess varit en mötesplats för vänner och nöjen. På gården bedrevs länge ett omfattande lantbruk samt bryggeri och bränneri som är en stor del av Dalarö och Smådalarös historia. Smådalarö Gård Hotell & Spa ägs av familjeföretaget Sabis sedan 2011.
21 Jun 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"