Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotell under markplan tas över av Urban Deli

 
Hotell under markplan tas över av Urban DeliUrban Deli tar över Hotel With. Hotel With ,som är beläget en våning ner på Urban Deli Sveavägen i Stockholm, tas nu över av Urban Deli.

Hotel With är en del av konceptet på Urban Deli Sveavägen där idén är att erbjuda en unik och levande mötesplats med kombinationen restaurang, bar, deli, matbutik, takbar och hotell.

- Hotel With har drivits på ett fantastiskt bra sätt och har väldigt nöjda gäster. Vi har sedan start samarbetat mycket nära och gästerna har uppfattat hotellet och Urban Deli som ett gemensamt koncept, vilket alltid varit avsikten. Nu är vi väldigt glada över att ta över driften av hotellet och kan utveckla konceptet och erbjudandet ytterligare för våra gäster, säger Dan Jacobson, vd Urban Deli.

Hotel With har 106 tysta och väldesignade rum under markplan. Pulsen finns en trappa upp där man kan jobba, äta och dricka gott.. Gästerna har också möjlighet att hänga på Takpark by Urban Deli som är beläget på taket på Sveavägen 44 och njuta av milsvid utsikt över Stockholm.

Hotel Withs befintliga ledning och personal följer med till Urban Deli för att säkerställa att verksamheten fortsatt levererar samma höga kvalitet vad gäller service och erbjudande.

- Vi ser fram emot att fortsätta vårt långsiktiga förhållande med Urban Deli, säger Markus Pfister, fastighetschef på Skandia Fastigheter. De har en stor del i att Sveavägen 44 är en så omtyckt och viktig mötesplats i vår stad och tillsammans vidareutvecklar vi adressen. En adress med välkomnande vardagsrum för fler, såväl längst ner som högst upp i huset.


Om Hotel With Urban DeliHotel With Urban Deli öppnade 2015 och är ett modernt hotell beläget under marknivå med 106  rum.  www.hotelwith.se


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Urban Deli