Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Clarion Hotel Stockholm öppnar poddstudio

 
Clarion Hotel Stockholm öppnar poddstudioClarion Hotels podstudio ska ha öppet alla dagar från morgon till kväll. Clarion Hotel på södermalm i Stockholm öppnar nu Sofo-studion för alla väletablerade och nya podcastare.

Hotellet Clarion Hotel Stockholm har en atmosfär som karakteriseras av konst, musik och  design och där har man ambitionen att vara en “hubb” för alla kreativa söderbor. Då intresset för poddar och digital konsumtion av ljud fortsätter att öka i olika plattformar är studion ett sätt att möta denna efterfrågan.

- Ett modernt hotell erbjuder väldigt mycket mer än ett hotellrum där man sover. Vi är ett öppet vardagsrum där lokalbor och resenärer kan jobba, mötas eller bara slappna av. Idag har vi många digitala nomader och mindre företag som sitter och arbetar i våra lokaler på dagarna . Eftersom lyssnandet och intresset för audio content och poddar bara fortsätter att växa, vill vi spegla utvecklingen och erbjuda möjligheten att kunna spela in detta enkelt hos oss, säger Ida-Maja Tejle, hotelldirektör för Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm har inlett ett samarbete med poddproducenten och speakerrösten Ola Ringdahl som driver audio content-byrån Nordic Noise. Han kommer coacha privatpersoner och företag som är intresserade av att börja podda eller ta sin inspelning till nästa nivå. SoFo-studion ska ha öppet alla dagar i veckan från tidig morgon till sen kväll den är inredd för fyra personer och studioteknik finns på plats.

- Det är ett spännande läge just nu kring kommunicerande ljud. Dels börjar poddande blir något av en folkrörelse bland privatpersoner i Sverige, men intresset bland företag att testa att producera intern- och utbildningspoddar har minst sagt börjat växa sig stort bara det senaste året, säger Ola Ringdahl.

 Hotellet kommer att ha Studion öppen för bokningar från och med maj.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Clarion Hotels