Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Storsatsar på barmarkssäsongen

 
Storsatsar på barmarkssäsongenIllustration över Högfjällshotellets planerade investeringar. Scandinavian Resorts Sälen, som driver Sälens Högfjällshotell och Gammelgården Hotell & Restaurang, storsatsar på barmarkssäsongen. För att möta marknadens efterfrågan på en aktiv semester investeras nu i padelbana, boulebanor, utegym och pumptrack. 

 – Förra sommaren och hösten slog vi rekord på Gammelgården tack vare hemestertrenden och Sälens attraktionskraft som en aktiv semesterdestination. Det gör att vi vågar satsa framåt och denna sommar även öppna upp Högfjällshotellet. I och med det gör vi nödvändiga investeringar för att vara den attraktiva fjällresorten nu även på sommaren och inte bara på vintern, säger Martin Sahlberg, Operativ Chef.

Scandinavian Resort anlägger en stor uteservering  utanför företagets restaurang Leffes Burgers & Pizza för att kunna ta emot fler gäster.
De har även inlett ett samarbete med DoPadel och Unisport. DoPadel levererar padelbanan och Unisport ser till att utegym och pumptrack kommer på plats lagom till sommaröppningen.

 – Utöver investeringar i attraktioner jobbar vi med ett brett aktivitetskoncept med fokus på aktiva familjer och tränings- & friluftsintresserade grupper. Bland annat har vi ett bra samarbete med Fjälläventyr som har ett brett utbud av aktiviteter, berättar Martin Sahlberg.

Gammelgården är öppet året om och Högfjällshotellet öppnar 1/7. 

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Scandinavian Resort